canim benim askimda doguda yapiyor askerligini.. benim yavrucum kiliste..
yakını doğuda askelık yapan kımler var nerelerdeler...Allah hepsının yardımcısı olsun Allah butun askerlerımızı korusun inş..
benimkisi diyarbakıra gidicek.....
canim benim askimda doguda yapiyor askerligini.. benim yavrucum kiliste..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
benim aşkım hakkari şemdinlibitsin artttttttııııııııııııııııııııık.
![]()
bi çok kişi var tatlım sitemizde doğuda askeri olan. ve diyarbakır da korkulacak bişi yk benm kuzenmde orada yaptı ve raht olduğunu söyledi..![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
cnm benim askerimde doguda şanlıurfada askerligini yapıyor.benim arkadas diyarbakırda yapıyoraskerligini ve cok rahat oldugunu söyledi....
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
doguda diye durumu kötü olmasi gerekmiyor. doguda bircok yerde cok rahat askerlerimiz.
siz gönlünüzi ferah tutun..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
benim nişanlımda vanda yeni usta birliğine gitti. askerlik psikolojisinden ziyade doğunun psikolojisi ayrı bi zor Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin Benim Askerimde Şırnakta
Karanlık Aydınlığa Kavuşur Elbet,Siz O Gün Bayramı Kutlamayı Görün...
Amin canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. görüyorsunuz ama yalniz degilsiniz bu duygulari paylasan..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
benim yarim şuan foçada acemiliğini yapıyor büyük ihtimal doğuya düşücek allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun hayırlı teskereleriyle sevdiklerine analarına babalarına kavuşmayı nasip etsin inşalla
...Bugünde Bittiyse Biticek 15 Ay...
Hakan&Fatma>Foça
Komando'm....