+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sitemizde safagini bitiren üyelerimiz..

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Sitemizde safagini bitiren üyelerimiz..

Sitemizde safaklarini bitiren üyelerimizin isimlerini sirayla bu konu altinda paylasacagiz..
    Ileride kac kisinin safagini bizimle birlikte paylasarak bitirdigini görerek, bizlere güzel bir ani olacak..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

divine1987
    ilk olarak sulem sitemizde safagini sifirladi + dügün safaginida sifirladi
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür ederim nazlı konu için. Birde konuyu safak sayanlar yada daha ciddi bir bölümde sabit konu olarak tutsak daha iyi olmazmı
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

nereye acacagimi bilememistim
    tmm hemen tasiyorum osman..
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rabia arkadaşımızda bitrmişti.

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Cezalı Üye JRahmet is on a distinguished road
    Nereden
    ISTANBUL

benimde bitti diyebiliriz daha dogrusu bitti yaniii

ahmet biz burada 460 sayanlari listeliyorduk aslinda
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı JRahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bitti diyebiliriz daha dogrusu bitti yaniii
    ahmet'misin nesin çürük alacağım diyorsun 1 saattir yorumlarına dikkat ediyorum cook sevinçli bir haldesin. 20yıl kendin için yaşamışsin 15 vatana hizmet etmek zorunuzami gidiyor. Ben bu vatan için komando olarak hizmet veriyorum bir gün olsun yatak istirahati bile kullanmadım. Senin elinde olan bir durum değil bu bişey demiyorum ama sen askerden muhaf olduğun için seviniyorsn. Bir daha böyle bi yorm içinde görürsem bir kişiyi siteyi başına yıkarım onun.
    Kimseyi bu tür polimiklerde görmek istemiyorum burada.
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Cezalı Üye JRahmet is on a distinguished road
    Nereden
    ISTANBUL

Alıntı DarkLord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet'misin nesin çürük alacağım diyorsun 1 saattir yorumlarına dikkat ediyorum cook sevinçli bir haldesin. 20yıl kendin için yaşamışsin 15 vatana hizmet etmek zorunuzami gidiyor. Ben bu vatan için komando olarak hizmet veriyorum bir gün olsun yatak istirahati bile kullanmadım. Senin elinde olan bir durum değil bu bişey demiyorum ama sen askerden muhaf olduğun için seviniyorsn. Bir daha böyle bi yorm içinde görürsem bir kişiyi siteyi başına yıkarım onun.
    Kimseyi bu tür polimiklerde görmek istemiyorum burada.

Arkadasım sen askerim diyorsunda eee bende askerim ? sorun nedir cürügü alan benim muaf olan benim ..sevinen benim ? gitmek istemeseydik en basta gitmezdim ...

Askerden muhaf oldum diye sevinen adamin türklüğündende erkekliğindende şüphem vardır.