+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 10 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 8 9 10 11 12 ... SonuncuSonuncu
Toplam 137 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şafağımı sayarken..

Kıdemli Asker hsnoya is on a distinguished road

artık safağımı saymıyorum çünkü şafak 12den sonra doğan güneş yubbiiiiiiiiiiiiiiiii

Hiçbir sewap mutLu etmedi beni seninLe girdiğim günahLar kadar...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şafağımı sayerken aşkımın sesine sözüne hasret kalmak canımı yakıyor

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Şafagımı sayarken onsuz gecen zamanın bir an önce su gibi akıp gitmesini diliyorum.

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahhhh nerde o günler........

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

onu bendeeee dılıyorummmm kuzummmmm

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

gecicek canlarım bi bakcas hepsi yapmış gelmişler yanımıza.Ben aşkıma dedim askerden geldikten sonra seni asla uzaga gondermem bidaha

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben şafağımı sayarken günler yerinde sayıyo sanki geçmek bilmiyooo
    biri var solumda / soluğumda...

Nereden
    Bursa

geçıyo gecıyo kuzum dayancaz hepımız boylle karamsar olmak bıze yakısmıyor yuzlerımız askerlerımız ıcınnn gulsun bakıımm

sensızz gecıcek olan son 153 gunumm askerım sonrası ver elını mutluoluk

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

canım günler yaklaştıkça geçmek bilmiyooo off offfff çok özledim ben aşkımı
    biri var solumda / soluğumda...

Nereden
    Bursa

kıyamammm ozledık hepımız ama elımızden gelmez bısey sakın askerını uzme bole soyleyıpte onlar napsın anne baba sevgılı yok onlar tamamen yanlzılar ordaaa

+ Konuya Cevap Yaz