şafağımı sayerken aşkımın sesine sözüne hasret kalmak canımı yakıyor![]()
artık safağımı saymıyorum çünkü şafak 12den sonra doğan güneş yubbiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Hiçbir sewap mutLu etmedi beni seninLe girdiğim günahLar kadar...
şafağımı sayerken aşkımın sesine sözüne hasret kalmak canımı yakıyor![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Şafagımı sayarken onsuz gecen zamanın bir an önce su gibi akıp gitmesini diliyorum.
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
ahhhh nerde o günler........
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
onu bendeeee dılıyorummmm kuzummmmm
gecicek canlarım bi bakcas hepsi yapmış gelmişler yanımıza.Ben aşkıma dedim askerden geldikten sonra seni asla uzaga gondermem bidaha
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
ben şafağımı sayarken günler yerinde sayıyo sanki geçmek bilmiyooo![]()
biri var solumda / soluğumda...
geçıyo gecıyo kuzum dayancaz hepımız boylle karamsar olmak bıze yakısmıyor yuzlerımız askerlerımız ıcınnn gulsun bakıımm
sensızz gecıcek olan son 153 gunumm askerım sonrası ver elını mutluoluk
canım günler yaklaştıkça geçmek bilmiyooo off offfff çok özledim ben aşkımı![]()
biri var solumda / soluğumda...
kıyamammm ozledık hepımız ama elımızden gelmez bısey sakın askerını uzme bole soyleyıpte onlar napsın anne baba sevgılı yok onlar tamamen yanlzılar ordaaa![]()