+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 11 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 9 10 11 12 13 ... SonuncuSonuncu
Toplam 137 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 110 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şafağımı sayarken..

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haklısın canım. ben yine her gün iki kez sesini duyuyorum aşkımın 1 hafta boyunca hiç konuşamayan arkadaslar var burda..
    biri var solumda / soluğumda...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aynen öyle ablam benimm.... 4 gün oldu sesine kurban olduğumun...

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şafağımı sayarken git gide durgunlaşıyorm agresif oluyorum aşkımı çok özlüyorum
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben şafağımı sayarken şafak çok pis sıkıştırıyoo yaa

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

safagimi sayarken yine mutluyum yavrucumun sayesinde
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker bahriyelim is on a distinguished road bahriyelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şafagımı sayarken artık saymak gelmiyo içimden acemide hergün konuşabiliyorduk şimdi konuşamıyoruz ben delice özledim
    Senmişsin Herşey

İşte sensizliğin ilk dakikası
    Bomboşum
    Meğer senmişsin beni yaşatan
    Nefessiz kaldım
    Bedenim bende ama
    Ruhsuz kaldım
    Sen ruhumu aldın
    Ben sende kaldım....

SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM

89/4 İZMİR

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üzme kendini kuzum
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı bahriyelim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şafagımı sayarken artık saymak gelmiyo içimden acemide hergün konuşabiliyorduk şimdi konuşamıyoruz ben delice özledim
    aynen bizde tatlım walla... acemi birliğinde hergn hiç sapıtmadan arardı aşkım ama şimdi

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

ben şafağımı sayarken aşkımı her geçen gün çok daha fazla özlüyorum...

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

offf telefon cekmezse askımın sesini sadece haftada bir duyabılıcem yaaaa
    SENİ BEKLİYORUM ASKERİM DÖN NE OLUR(ALLAH'IM SANA EMANET)
    <<<<<<<<<<UĞUR>>>>>>>>>