Şafagımı sayarken onsuz hiçbirseyin tadı yok anladım
şafağımı sayarken aşkımın kıymetini daha iyi anladım..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Şafagımı sayarken onsuz hiçbirseyin tadı yok anladım
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Şafağımı sayarken aşkımla evleneceğimiz yuva kuracağımız günleri hayal ediyorum...
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
şafağımı sayarken ona daha cok yakınlasıyorum ona daha cok yaklasıyorum mutlu gunlerı dusunuyorum mutlu oluyorum
ben safağımı sayarken 46 günümüz kaldı...
biri var solumda / soluğumda...
Şafağımı sayarken hala alışamamış olmak canımı acıtıyor..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
atarsa 335 bee :d:d
şafagımı sayarkenn aşkımı nekdar cok sevdıgımı anladım
ŞAFAĞIMI SAYARKEN askerim beni çok üzüyor![]()
şafagımı sayarken askımla dunn cokkotukavga ettıkk safak kagıdına bakmak ıstemıyorum: