şafağımı sayarken aşkımın hala beni üzmesine dayanamıyorummm![]()
şafağımı sayarken herşey üstüme geliyor ve özlemim artıyor... içimde ki sıkıntı büyüdükçe büyüyor dermansız kaldığımı hissediyorum...
şafağımı sayarken aşkımın hala beni üzmesine dayanamıyorummm![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
şafağımı sayarken diyabakırın uzaklığı canımı sıkıyor![]()
safagımı syarken bırde bakmısım 100 bozmusum yupppıııı
şafağımı sayarken <<Şafak Doğan Güneş>> oldu ve sayacak bi safagım yok artık!!!![]()
şafağımı sayarkenn bursanın şampıyon olması benıı duygulandırdıııı![]()
bende şfak sayıcamarkdslar bişey sorucam sülüsü aldığı tarihten itibarenmi 460dan saymaya başlıyorz ??
Özlêmek ; saßretmektir..Usanmadan şafağı gözlemektir..Yılları,ayları,haftaları,günleri,saatleri,dakilarıhatta saniyeLeri kovalamaktır...
. . . Askerime İyi bak Bilecik.. 90/2
cevabını safak sayanlar bolumune yazdım tatlımmm
şafagımı sayarkennn plakalara gecmenın heycanını yasıyorum
şafağımı sayarken Aşkımı çooooook özlüyorum Aşkımsız geçen her saniye çook zor :'( ölesiye özledim aşkımı :'(
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
şafağımı sayarken yukarda aramıza yeni katılan ''ASKERİN AŞKI'' arkadaşmzn 460larda olması, bnm o günlerde ki tatlı ve hüzün dolu günlermi getrdi aklıma.. şimdi 277 dediyttt bee
![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!