kızlar bence bu sayfayıda kullanalım böyle boş kalmasınmesela şafağımızı sayarken hissettiklerimizi yaşadıklarımızı yazalım bu sayfaya.. sizce nasıl olur ?
şafak 419
Senmişsin Herşey
İşte sensizliğin ilk dakikası
Bomboşum
Meğer senmişsin beni yaşatan
Nefessiz kaldım
Bedenim bende ama
Ruhsuz kaldım
Sen ruhumu aldın
Ben sende kaldım....
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM
89/4 İZMİR
kızlar bence bu sayfayıda kullanalım böyle boş kalmasınmesela şafağımızı sayarken hissettiklerimizi yaşadıklarımızı yazalım bu sayfaya.. sizce nasıl olur ?
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
kalplerimiz karşılıklıymış sedacım
ne yapalım sence silinsin mi yoksa değerlendirelim mi cnm..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
tamam canım
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
hadi ben basliyayim
ben bu siralar safagimi sayarken sadece mutluluk hissediyorum.. 300lere düsmenin heyecani var![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
mehtaba son 12 gün büyük bi heyecan![]()
Senmişsin Herşey
İşte sensizliğin ilk dakikası
Bomboşum
Meğer senmişsin beni yaşatan
Nefessiz kaldım
Bedenim bende ama
Ruhsuz kaldım
Sen ruhumu aldın
Ben sende kaldım....
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM
89/4 İZMİR
şafağımı sayarken her günü eksiltmenin tarifsiz sevinci var içimdeama bazen bu sevinç yerini derin bir hüzne bırakıyor.. zaman geçmiyor
![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
allah bütün askerlerimizi korusun ve bizlere kavuştursun..askerimi çokkk özledimmşafak 108 ama artık dayanılmaz hale geldii
![]()
esracım canım kuzenimm geçioo bak işte daha dün nasıl göndercem diodun yaa acemilik te bittigelince düğünn oyoyoy
)
valla canlarımm benim askerimde gelmicem diodu ama dayanamadık geldi hasret çekmek çokk zor ben de gerçi düşmüştüm şafaktan ama geldiğinde saymadımsizde öle yapablirsiniz aslında..kuzim inşlh umut hava değişimini gelirde izin kullanmaz yaa duarım szinle..