şafağıma 3 gün eklenmesinin ve aşkımdan 3 gündür haber alamamanın verdiği üzüntü ile karışık hasret gözyaşları var gözlerimdesanki kalbimi iki taşın arasına koymuşlar eziyorlar gibi acıyor yine bugün
![]()
En zor günlerimde hep yanımda olan canım kuzimmm dediğin gibi nasıl göndericem derken acemilik bile bitti bende şimdi senin geçtiğim o zorlu yollardan geçiyorum inşallah hepimizin askerleri sağ sağlim gelir sevdiklerimize kavuşuruz inşallahumutumm geldiğinde inşallah dediğin gibi düğünümüz olur halay başıda sen olacaksın kuzim ona göre
hakan eniştemde gelsin sizede düğün yapalım halay başıda ben olam
umut inşallah hava değişimine gelir izin kullanmıcam diyo inşallahta kullanmaz 23 gün erken gelir kuzim ya
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
şafağıma 3 gün eklenmesinin ve aşkımdan 3 gündür haber alamamanın verdiği üzüntü ile karışık hasret gözyaşları var gözlerimdesanki kalbimi iki taşın arasına koymuşlar eziyorlar gibi acıyor yine bugün
![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
200 lere düşmenin heyecanını yaşıyorum. Aklımda toplamalar çıkarmalar sağlamalar vs... 2 ay sonra askerliğin yarısı biticek, işte bu beni çok mutlu ediyo.![]()
♥ Büşra & MehmetAli ♥
89/3
ŞırnaK / 23. Jan. Sınır Tüm. Kom.
Hava temiz
Hava soğuk
Hava rüzgârsız
Anladım ki hayat yaşanmıyor anlamsız
Ne mutlu sana inş. bizde görürüz o günleri yarı yarıyarıyayız![]()
401
Ahmet & Buket
300lere düsmemize 2 gün kaldibunun heyecani ve mutlulugu var üzerimide
![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
şafağımı sayarken canım çıkıyorbitmek biLmedi haLa 38 war
off anam off bu askerlik yedi bitirdi beni
![]()
Hiçbir sewap mutLu etmedi beni seninLe girdiğim günahLar kadar...
ne zormu ssu askerlık yaa. askerlık yapan kadar bekleyende dertlıı ..
dün gece aşkımında telefonda dediği gibi geçmiyor zaman geçmiyor![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
safagimi sayarken karisik duygular icersindeyim.. hem mutlu (300lere düsmenin mutlulugu) hemde özlem dolu..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
şafağın karanlık olması kadar aşkımın sesini duyamamanın ondan haber alamamanın acısı üzüntüsü içimi sızlatıyor bugün yine kalbim acıyor benim![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS