+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 4 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 ... SonuncuSonuncu
Toplam 137 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şafağımı sayarken..

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı hakansevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah bütün askerlerimizi korusun ve bizlere kavuştursun..askerimi çokkk özledimm şafak 108 ama artık dayanılmaz hale geldii
    esracım canım kuzenimm geçioo bak işte daha dün nasıl göndercem diodun yaa acemilik te bittigelince düğünn oyoyoy)
    valla canlarımm benim askerimde gelmicem diodu ama dayanamadık geldi hasret çekmek çokk zor ben de gerçi düşmüştüm şafaktan ama geldiğinde saymadımsizde öle yapablirsiniz aslında..kuzim inşlh umut hava değişimini gelirde izin kullanmaz yaa duarım szinle..
    En zor günlerimde hep yanımda olan canım kuzimmm dediğin gibi nasıl göndericem derken acemilik bile bitti bende şimdi senin geçtiğim o zorlu yollardan geçiyorum inşallah hepimizin askerleri sağ sağlim gelir sevdiklerimize kavuşuruz inşallah umutumm geldiğinde inşallah dediğin gibi düğünümüz olur halay başıda sen olacaksın kuzim ona göre hakan eniştemde gelsin sizede düğün yapalım halay başıda ben olam umut inşallah hava değişimine gelir izin kullanmıcam diyo inşallahta kullanmaz 23 gün erken gelir kuzim ya
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şafağıma 3 gün eklenmesinin ve aşkımdan 3 gündür haber alamamanın verdiği üzüntü ile karışık hasret gözyaşları var gözlerimde sanki kalbimi iki taşın arasına koymuşlar eziyorlar gibi acıyor yine bugün
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Kıdemli Asker 0SimdiAsker is on a distinguished road 0SimdiAsker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

200 lere düşmenin heyecanını yaşıyorum. Aklımda toplamalar çıkarmalar sağlamalar vs... 2 ay sonra askerliğin yarısı biticek, işte bu beni çok mutlu ediyo.
    ♥ Büşra & MehmetAli ♥

89/3

ŞırnaK / 23. Jan. Sınır Tüm. Kom.

Hava temiz
    Hava soğuk
    Hava rüzgârsız
    Anladım ki hayat yaşanmıyor anlamsız

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne mutlu sana inş. bizde görürüz o günleri yarı yarıyarıyayız
    401
    Ahmet & Buket

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

300lere düsmemize 2 gün kaldi bunun heyecani ve mutlulugu var üzerimide
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Kıdemli Asker hsnoya is on a distinguished road

şafağımı sayarken canım çıkıyor bitmek biLmedi haLa 38 war off anam off bu askerlik yedi bitirdi beni

Hiçbir sewap mutLu etmedi beni seninLe girdiğim günahLar kadar...

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

ne zormu ssu askerlık yaa. askerlık yapan kadar bekleyende dertlıı ..

dün gece aşkımında telefonda dediği gibi geçmiyor zaman geçmiyor

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

safagimi sayarken karisik duygular icersindeyim.. hem mutlu (300lere düsmenin mutlulugu) hemde özlem dolu..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

şafağın karanlık olması kadar aşkımın sesini duyamamanın ondan haber alamamanın acısı üzüntüsü içimi sızlatıyor bugün yine kalbim acıyor benim

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS