hosgeldin canım aramıza![]()
hosgeldin canım aramıza![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
bugun çok güzel bir gündü, daha sabahtan içimde bi heyecan vardı ve birden ondan mektup geldiğini gördüm =))
bana mektup yazdığını ama çarşı izni olmadığı için gönderemeyeceğini söylemişti bende inanmıştım ama meğersem süpriz yapmış ve bir şekilde göndermiş....
o mektubu elime almak inanılmaz bir duyguydu...bütün gün iş yerinde eve gitsemde okusam diye zamanın geçmesini bekledim, orda oracıkta okumak istemedim ve şimdi okudum sonunda kavuştum, hemde bir tane değil bir sürü yazmış.....
asker mektubu almak gerçekten orda o şartlarda dahi yinede yazdığını bilmek gerçekten insanı çok mutlu ediyor....
umarım sizlerde mektup alıyor ve gönderiyorsunuzdur =)
bu arada herkese cani gönülden hoşbulduk diyorum =)
ben 2 tane mektup gönderdim aşkıma ama K.K.T.C ye geç gidiyormuş daha ulaşmamış10 gün olucak nerdeyse
:
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
safagimi sayarken uykusuz geceler geciriyorum..![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
safagimi sayarken cok cok cok mutluyum, askerim dagitim izininde![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
176 ya ındıkkk azalıyor safagımızz
safak nekdar zengın olursa olsun elbet bırgun fakırlesmeye mahkum kalacaktır...
şafağımı sayarken takılıp kalıyor zamangeçmiyor sanki
![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS