şafağımı sayarken gözlerim uzaklara takılıyor dalıp gidiyorum aşkımı hersaniye düşünüyorum..
175 olduk 150 oldugumzda 5 ay kalıcak ve bu 20 gun gecmıyorr...
şafağımı sayarken gözlerim uzaklara takılıyor dalıp gidiyorum aşkımı hersaniye düşünüyorum..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
safagimi sayarken askima olan sevgim her gecen dakika artiyor..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
safagimi sayarken 4.ayi bekliyorumbekle yavrucum geliyorum..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
şafağımı sayarken gözlerim doluyor hepkalbim acıyor
![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
şafak 173okadar cok safak kagıdım var kıı hepsıne carpı atarken cok guzel oluyorr az kaldı azz 6 ay
yaa kızlar ben hala şu şafak harita karalama şeyini bulamadım. sizde varsa bana gönderebilir misin acil. çünkü yarın mektup göndericem onuda göndermek istiyorum...
buarada şafak 87.gün...
Not:burda şafaklar hep 200 gibi ve ben böle şafak 87 yazmaktan valla çekiniyor utanıyorum =(
şafağımı sayarken aynen hatcem gibi bende aşkımın askerde yaşadığı zorluklar yüzünden aşkıma moral vermeye çalışıyorumkurban olduğum dayan demekten teselli vermekten başka bişe gelmiyor elimden
![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS