+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 9 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 7 8 9 10 11 ... SonuncuSonuncu
Toplam 137 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şafağımı sayarken..

Usta Asker seda_neco is on a distinguished road

şafağımı sayarken neler olmadıki hepsini buraya yazmam şuan kavgalar küsmeler mutluluklar özlemler herşeyi yaşadık.. gerçekten bu askerlik bzide adam etti kzlar
    SEDA_NECO

89/1 ANKARA

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben şafağımı sayarken herkes beni teselli etmeye çalıştı az kaldı bak bitirdi geliyo diye pek bi işe yaramadı ama olsun.. evet şimdi bende diyebiliyorum az kaldı şafak 76(ığdır))
    biri var solumda / soluğumda...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şafağımı sayarken sevdiğimin değerini ve onsuz asla olamayacağımı anladım....

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Yarim Asker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şafagımı sayarken çok şükür mutluyum alt devreler geldi devi teslim oldu askım daha bi özgürlüğe erişti daha ne isterim ben
    üst devre oldun hatcemm hayırlı olsun darısı başımıza canım
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

askerımın canı cok sıkılıyor hep aynı seyler hep aynı gunler deyıp deyıp soylenıyor bende safagımı sayarken ona moral vermeye calısıyorum ona moral verırken benım pskolojım bozuldu bı annesıne dayan bı askerıme dayan ben patlıcam sımdıı

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

safagimi sayarken cook mutluyum, askerimin rahati cok sükür yerinde artik. baska ne isterimki
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

valla olduk canım En tez zamanda sizede nasip olsun insallah
    AMİNN hatcemmm
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

şafakkk

<<<<159>>>>

Şafağımı sayarken aşkımın sevineceği ve çok beğeneceği hediyeler alıyorum aşkıma askerden geldiğinde vericem hepsini

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

safagımı sayarken 280 olsuk ayrıca bugün sevgililiğimizin 1. yıl dönümü ve arkadaslığımızın 10. yılı
    çok sevindirik yapıyo bu beni seni seviyorum askerimm canım gibi cok seviyorum..
    nice mutlu seneler diliyorum hatcem

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS