ben şafağımı sayarken herkes beni teselli etmeye çalıştı az kaldı bak bitirdi geliyo diye pek bi işe yaramadı ama olsun.. evet şimdi bende diyebiliyorum az kaldı şafak 76(ığdır))
şafağımı sayarken neler olmadıkihepsini buraya yazmam şuan
kavgalar küsmeler mutluluklar özlemler herşeyi yaşadık.. gerçekten bu askerlik bzide adam etti kzlar
![]()
SEDA_NECO
89/1 ANKARA
ben şafağımı sayarken herkes beni teselli etmeye çalıştı az kaldı bak bitirdi geliyo diye pek bi işe yaramadı ama olsun.. evet şimdi bende diyebiliyorum az kaldı şafak 76(ığdır))
biri var solumda / soluğumda...
şafağımı sayarken sevdiğimin değerini ve onsuz asla olamayacağımı anladım....![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
askerımın canı cok sıkılıyor hep aynı seyler hep aynı gunler deyıp deyıp soylenıyor bende safagımı sayarken ona moral vermeye calısıyorum ona moral verırken benım pskolojım bozuldu bı annesıne dayan bı askerıme dayan ben patlıcam sımdıı
safagimi sayarken cook mutluyum, askerimin rahati cok sükür yerinde artik. baska ne isterimki![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
şafakkk
<<<<159>>>>
Şafağımı sayarken aşkımın sevineceği ve çok beğeneceği hediyeler alıyorum aşkımaaskerden geldiğinde vericem hepsini
![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS