çok teşekkür ederım tulaycım canım benımmmmmmm....ınanın saatler gecmek bılmıyor yarın saat 16:00da askıma kavusucam allah herkese tez zamanda kavuşmayı nasıp etsın.....
rabiacım gözün aydın hayatım şimdi sana sabahda olmaz heyecandan...darısı bizlerin başına inşşşşş
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
çok teşekkür ederım tulaycım canım benımmmmmmm....ınanın saatler gecmek bılmıyor yarın saat 16:00da askıma kavusucam allah herkese tez zamanda kavuşmayı nasıp etsın.....
ѕєηιη тєηιη вєηιм нυzυя уєяιм ; ѕєηιη кσкυη вєηιм ηєƒєѕ αℓмα ѕєвєвιм
ne demek hayatım...beğenmene sevindim
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
çok tşkler cnm cok begendım....düğün safagımıda sayacaz burdaaa ınsallahh hepberaber...
ѕєηιη тєηιη вєηιм нυzυя уєяιм ; ѕєηιη кσкυη вєηιм ηєƒєѕ αℓмα ѕєвєвιм
rabiacım senin adına çok seviniyorum canımm askerin geldi kavuştunuz canım Allah bizede nasip etsin inşallahbu gün benim aşkım KKTC ye gidiyor şuan havalimanına gidiyor uçağa binmek için
bir sene sonra KKTC den güneş bizede doğacak inşallahh
![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
canım rabişim enişte geleli baya oldu inş düğün safağınada başlıcaksın yakında![]()
Yüreğim benim tüm kalbimle yanındayım ruhum...
Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm
İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın
Bilsen neler anlattı bana, sessizce
Bir sevgiyle derinleşen bakışların.
Ötelerde, uzakta benimle vardın
Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın.
Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek
Bir ceylan gibi kollarıma atıldın
Özlemli dudaklarınla yangın yangın
Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta
Her zamankinden daha çok bana yakın
Gelecek o mutlu günleri anlattın
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS