beğendim fakat şifre bölümüne şifreyi yazdığımdaa yanlış şifre diyor onu anlamadım ama siteye üye oluncada gösteriyo teşekkürler yine de![]()
evet
hayır
Merhaba arkadaşlar, safakmatik.com adlı sitenin yazılımcısıyım.
Asker ve asker yakınları için kodladığım bu sistemden hiç bir şekilde maddi bir beklenti içerisinde olmadığımı bilmenizi isterim.
Amacım sadece bu sistemi her askerimizin duymasını ve kullanmasını sağlamak.
Siteye girincede göreceksinizki hiç bir reklam ağına dahil değildir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] indirebilirsiniz ya alt taraftaki linkleri kullanabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] sitesi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Şafakmatik Programının Özellikleri ;
1) Siz askerdeyken ailenizle aranızdaki iletişimi bir nebze olsun rahatlatır.
2) Aileniz şafakmatik programından mesaj yazdığında size email ile bilgi gönderir.
2) Şafağınızı sayar ve bunu ailenize her gün bildirir.
3) Fotoğraflarınızı otomatik olarak ailenize gösterir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Programının Kurulumu, Kullanımı ve Ayarlarının Ayrıntılarını alt taraftaki bağlantıdan Öğrenebilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] için buraya tıklayınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]mek için buraya tıklayınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ile Şafağınızı Online Biz Sayalım, Siz Paylaşın
....
Teşekkürler,
Erdem UZUN
Konu bashque tarafından (02-03-2012 Saat 02:17 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Linkerde sorun şafakmatik
beğendim fakat şifre bölümüne şifreyi yazdığımdaa yanlış şifre diyor onu anlamadım ama siteye üye oluncada gösteriyo teşekkürler yine de![]()
___SerCansu_____ANKARA______Seni Beklemekten Hiç Bıkmayacağım...
aile olayını bende anlamadım .s
Ben gönLümün Prensini buldum .. Yesiller icinde askere biLe yolladımm (:
~ 91/4 Hatay / Antakya ~
Kübra & Hüseyin
3o.o6.2oo9 'dan Sonsuza .*