+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hakkari'de 1 asker şehit oldu

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Standart Hakkari'de 1 asker şehit oldu

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu, ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

HAKKARİ (A.A) - Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca Mevkii'nde, Irak sınırında bulunan karakolda görevli askerlerin arazi arama-tarama çalışmaları yaptığı sırada PKK'lı teröristlerce taciz ateşi açıldı.

BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Açılan ateş sonucu, 1 piyade on başı şehit olurken, 1 asker de kolundan yaralandı. Yaralı asker helikopterle Hakkari Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken, durumunun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik güçlerinin açılan ateşe karşılık vermesinin ardından bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi.

SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Hakkari'de teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan askerin kimliği belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından açılan ateş sonucu şehit olan askerin, Uzman Onbaşı Ahmet Özbulut olduğu öğrenildi.

Özbulut'un cenazesinin, Yüksekova'daki törenin ardından memleketi Malatya'ya gönderileceği ve Battalgazi ilçesinde düzenlenecek törenden sonra toprağa verileceği bildirildi.

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
    biri var solumda / soluğumda...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

allah rahmet eylesİn yakinlarina sabir versİn...

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN yaaa benim aşkımda hakkari çukurcaya gidiyo çarşamba günü
    SENİ BEKLİYORUM ASKERİM DÖN NE OLUR(ALLAH'IM SANA EMANET)
    <<<<<<<<<<UĞUR>>>>>>>>>

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

ıcını ferah tut canımm benım lutfen bu sıtede sehıt haberlerını paylasmayalım