inanamıyorum yaaa Allahım sabır versin ailesine..
dun çok kotu bı olay olmus cengızın kogusundaa aynı tertıpten bırı kendını vurmus ve ıntıhar etmısss sevgılısıı telefon etmıs benı bıdaha arama aılem baskasına verdı benıı dıyeee cocuk yıkılmıs ıkı gun ruh gıbı gezmıss sonra ıkı gun sonra cocuk annessınıı aramıs hakkını helal et demıs nobete gıderken g-3 le vurmus kendını beynını dagıtmıs cengzıler tek tek yerden topladık cesedını beyınını falan dedı cok pskılojısı bozuldu askımınnn offf allahım aılesıne sabır versınnn paylaşmak ıstedımm
inanamıyorum yaaa Allahım sabır versin ailesine..
biri var solumda / soluğumda...
cengızınde cok bozuldu pskplojısıı hıc benı bırakmıcan demı demesdıı guvenırdı kendıne ssımdı her aksam konsurken ıkı dkkda bır bırakma benı yalvarıım dıyo aglamaklı seslee cok uzuluyorum yaaa
ayy canım yaa üzülünmicek bi şey değil ki.. sinir oluyorum şöyle insanlara yaa vicdan azabı cekicek bundan sonra o kız.
biri var solumda / soluğumda...
Allah rahmet eylesin. Allahim ailesine sabir versin
bakalim o kiz hayatinin geri kalan kismini nasil gecirecek..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
Evet ama vıcdansız mıs bak nasıl gecırır yenı esıyle barı askerdeyken bellı etme dımı szaten asker bı kanadı yok sevdıklerınden destek alıyolarr off allahımm sabır verr
Allah rahmet eylesin.Ailesine sabır versin üzücü bir durum![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
allah rahmet eylesinn ailesine de sabır versin![]()
Senmişsin Herşey
İşte sensizliğin ilk dakikası
Bomboşum
Meğer senmişsin beni yaşatan
Nefessiz kaldım
Bedenim bende ama
Ruhsuz kaldım
Sen ruhumu aldın
Ben sende kaldım....
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM
89/4 İZMİR
ayyyy. nasıl bişidir bu ya! ahmette bana diyor sürekli bırakma beni diye orda gerçekten kötüler desteğimize ihtiyaçları var
![]()
~~ AhMeT & CaNaN ~~$ırnak\ seslice89\2
Kavuştum Sana