+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bir Askerin İntiharı

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

Unhappy Bir Askerin İntiharı

dun çok kotu bı olay olmus cengızın kogusundaa aynı tertıpten bırı kendını vurmus ve ıntıhar etmısss sevgılısıı telefon etmıs benı bıdaha arama aılem baskasına verdı benıı dıyeee cocuk yıkılmıs ıkı gun ruh gıbı gezmıss sonra ıkı gun sonra cocuk annessınıı aramıs hakkını helal et demıs nobete gıderken g-3 le vurmus kendını beynını dagıtmıs cengzıler tek tek yerden topladık cesedını beyınını falan dedı cok pskılojısı bozuldu askımınnn offf allahım aılesıne sabır versınnn paylaşmak ıstedımm

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inanamıyorum yaaa Allahım sabır versin ailesine..
    biri var solumda / soluğumda...

Nereden
    Bursa

cengızınde cok bozuldu pskplojısıı hıc benı bırakmıcan demı demesdıı guvenırdı kendıne ssımdı her aksam konsurken ıkı dkkda bır bırakma benı yalvarıım dıyo aglamaklı seslee cok uzuluyorum yaaa

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayy canım yaa üzülünmicek bi şey değil ki.. sinir oluyorum şöyle insanlara yaa vicdan azabı cekicek bundan sonra o kız.
    biri var solumda / soluğumda...

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin. Allahim ailesine sabir versin
    bakalim o kiz hayatinin geri kalan kismini nasil gecirecek..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Nereden
    Bursa

Evet ama vıcdansız mıs bak nasıl gecırır yenı esıyle barı askerdeyken bellı etme dımı szaten asker bı kanadı yok sevdıklerınden destek alıyolarr off allahımm sabır verr

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Allah rahmet eylesin.Ailesine sabır versin üzücü bir durum

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker bahriyelim is on a distinguished road bahriyelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

allah rahmet eylesinn ailesine de sabır versin
    Senmişsin Herşey

İşte sensizliğin ilk dakikası
    Bomboşum
    Meğer senmişsin beni yaşatan
    Nefessiz kaldım
    Bedenim bende ama
    Ruhsuz kaldım
    Sen ruhumu aldın
    Ben sende kaldım....

SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM

89/4 İZMİR

Tezkereci Asker cananahmet is on a distinguished road cananahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayyyy. nasıl bişidir bu ya! ahmette bana diyor sürekli bırakma beni diye orda gerçekten kötüler desteğimize ihtiyaçları var

~~ AhMeT & CaNaN ~~
    $ırnak\ seslice
    89\2

Kavuştum Sana