+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tokat'ta 7 Şehİt

112
    112 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Tezkereci Asker 112 is on a distinguished road 112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Tokat'ta 7 Şehİt

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde teröristler devriye görevi yapan askerlere ateş açtı. Çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.
    Şehit olan 7 asker ile 3 yaralı askerin kimlikleri belirlendi.
    Çatışmada uzman çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca'nın (Hatay) şehit oldu.
    Uzman Çavuş Yusuf Öztürk ile erler Emrah Mandıralı ve Arif Temel de yaralandı.
    кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Artık Buna Dur Demenin Zamanı Geldi, Artık Açılımmı Yapılır kapatılımmı Yapılır Ne Yapılırcaksa Yapılmalı Buna Bi Çözüm Bulunmalı.

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralılarımıza Allah'tan Acil Şifalar Dilerim.
    .

112
    Tezkereci Asker 112 is on a distinguished road 112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation

HAklısın Arkadasım; orda burda cıkıp konusmakla olmuyor İCRAAT istiyoruz!!!!!! yetmez mi bukadar acı...

112

Exclamation

Şehitlerin cenazeleri, Tokat İl Jandarma Alay Komutanlığında tören düzenlendı.Ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek.

DAHA KAÇ CAN ALINACAK;DAHA KAÇ ANA AĞLAYACAK !!!!

Usta Asker Cesur is on a distinguished road

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve başsağlığı versin.

Usta Asker askernişanlısıayşegül is on a distinguished road

Allah yakınlarına sabır versin
    yeter artık yeter kaç ana baba ağlayacak içimiz kan ağlıyor asker

Acemi Asker Annabella is on a distinguished road Annabella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şerefsizler adiler ya bu şehitlerin hesabını nasıl vercekler bilmiyom yazık ya yazık bu dewlet başımızda olduğu sürece daha çok şehit veririz
    O ŞİMDİ ASKER CANIM AŞKIM BENİM

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin.. Allah yakinlarina sabir versin..

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim aşkımda Tokatta acemiliğini yapıyor duyduğumda yüreğim ağzıma geldi ağlamaktan harap oldum.. Allahım sen tüm askerlerimizi koru yeter artık bıktık bu kan dursun yaa yeter
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı CenGaveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık Buna Dur Demenin Zamanı Geldi, Artık Açılımmı Yapılır kapatılımmı Yapılır Ne Yapılırcaksa Yapılmalı Buna Bi Çözüm Bulunmalı.

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralılarımıza Allah'tan Acil Şifalar Dilerim.

aynen katılıyorum.. bişeyler yapılsın bu kan dursun artık bi çözüm bulunsun bu dağdaki adiler ya defolup gitsin yada ne yapılacaksa yapılsın bunlara yeter yaa yeter artık
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS