Artık Buna Dur Demenin Zamanı Geldi, Artık Açılımmı Yapılır kapatılımmı Yapılır Ne Yapılırcaksa Yapılmalı Buna Bi Çözüm Bulunmalı.
Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralılarımıza Allah'tan Acil Şifalar Dilerim.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde teröristler devriye görevi yapan askerlere ateş açtı. Çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.
Şehit olan 7 asker ile 3 yaralı askerin kimlikleri belirlendi.
Çatışmada uzman çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca'nın (Hatay) şehit oldu.
Uzman Çavuş Yusuf Öztürk ile erler Emrah Mandıralı ve Arif Temel de yaralandı.
кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт
Artık Buna Dur Demenin Zamanı Geldi, Artık Açılımmı Yapılır kapatılımmı Yapılır Ne Yapılırcaksa Yapılmalı Buna Bi Çözüm Bulunmalı.
Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralılarımıza Allah'tan Acil Şifalar Dilerim.
.
![]()
![]()
HAklısın Arkadasım; orda burda cıkıp konusmakla olmuyor İCRAAT istiyoruz!!!!!! yetmez mi bukadar acı...
Şehitlerin cenazeleri, Tokat İl Jandarma Alay Komutanlığında tören düzenlendı.Ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek.
DAHA KAÇ CAN ALINACAK;DAHA KAÇ ANA AĞLAYACAK !!!!
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve başsağlığı versin.
Allah yakınlarına sabır versin
yeter artık yeter kaç ana baba ağlayacak içimiz kan ağlıyor asker
şerefsizler adiler ya bu şehitlerin hesabını nasıl vercekler bilmiyom yazık ya yazık bu dewlet başımızda olduğu sürece daha çok şehit veririz
O ŞİMDİ ASKER CANIM AŞKIM BENİM
Allah rahmet eylesin.. Allah yakinlarina sabir versin..![]()
benim aşkımda Tokatta acemiliğini yapıyor duyduğumda yüreğim ağzıma geldi ağlamaktan harap oldum.. Allahım sen tüm askerlerimizi koruyeter artık bıktık bu kan dursun yaa yeter
![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS