+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sitemizi nasıl keşfettiniz?

Kıdemli Asker PrEnSeS is on a distinguished road

aynen öyle düşünüyoruzz cnm bnm ) bende mrk ediyorum siteyi ama sanırım geltezkere.com dan bahsediyolar

Kıdemli Asker PrEnSeS is on a distinguished road

bn kavgaya şahit olmadım ama hepsi çok ukala hakkaten

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu siteden önce geltezkere.com sitesini de gördüm ama hiç üye olmak gelmedi içimden iyikide olmamışım üye falan..

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende nete taklıyordum öyle buldum bu siteyi. şimdilerde kendime kızar oldum niye bu işi önceden yapmadın diye. iyi ki de burdayım.
    biri var solumda / soluğumda...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iyikide burdasınız hepinizde..........

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Yarim Asker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu malum siteyi cok merak eder oldum
    benim hikayemse cok basit Askerin Yari nickli ağamız Seda bacım dostum kardeşim buranın özel olduğunu farkedince.. Buranın hakından bi biz geliriz hatcem dedi tuttu kolumdan cekti beni Yöneticiniz olma serefinede eriştiğim için ve sitemizdeki sıcaklığı sevdiğim için hepinizden yana mesudum mutluyum umarım sizinde benim hakkımdaki görüşleriniz böyledir. şimdiaskerim.com ailesi olarak örnek olduğumuzuda söyleyebiirim

malum site hiç merak edilcek bir yer değil hatcem.. kaprisliler,kendini beğenmişler,kompleskliler topluluğu orası bende oraya üyeydim bu siteye üye olmadan önce. sonra seviyesiz bir ortamda olduğumu farkedip buraya geldim hatcem.. şimdiaskerim.com'a üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum buradaki ortam seviyeli,dürüst,samimi ve yapmacık olmayan,saygılı bir ortam buda şimdiaskerim.com ailesi olarak bizim farkımız
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı askerin yari66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu siteden önce geltezkere.com sitesini de gördüm ama hiç üye olmak gelmedi içimden iyikide olmamışım üye falan..
    iyiki olmamışın münüfecim üye olan binpişman olup geliyor buraya ( ben ve asmin )
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Kıdemli Asker hsnoya is on a distinguished road

gel tezkere midir nedir ordaydım arada da buraya bakıodum yakalanmısım sanırım taklit sitelere girme dediler biara ama ben aldırmadım sonrada atıldım ordan hehe

Hiçbir sewap mutLu etmedi beni seninLe girdiğim günahLar kadar...

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

bende saşak kartı altarnetıflerı ararken burası cıktı karsımaa

Alıntı hsnoya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel tezkere midir nedir ordaydım arada da buraya bakıodum yakalanmısım sanırım taklit sitelere girme dediler biara ama ben aldırmadım sonrada atıldım ordan hehe
    kendileri taklit yapmacık seviyesizler topluluğu..

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

+ Konuya Cevap Yaz