bn kavgaya şahit olmadım ama hepsi çok ukala hakkaten![]()
aynen öyle düşünüyoruzz cnm bnm) bende mrk ediyorum siteyi ama sanırım geltezkere.com dan bahsediyolar
bn kavgaya şahit olmadım ama hepsi çok ukala hakkaten![]()
Bu siteden önce geltezkere.com sitesini de gördüm ama hiç üye olmak gelmedi içimden iyikide olmamışım üye falan..![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
bende nete taklıyordum öyle buldum bu siteyi. şimdilerde kendime kızar oldum niye bu işi önceden yapmadın diye. iyi ki de burdayım.
biri var solumda / soluğumda...
iyikide burdasınız hepinizde..........![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
malum site hiç merak edilcek bir yer değil hatcem.. kaprisliler,kendini beğenmişler,kompleskliler topluluğu orası bende oraya üyeydim bu siteye üye olmadan önce. sonra seviyesiz bir ortamda olduğumu farkedip buraya geldim hatcem.. şimdiaskerim.com'a üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum buradaki ortam seviyeli,dürüst,samimi ve yapmacık olmayan,saygılı bir ortam buda şimdiaskerim.com ailesi olarak bizim farkımız![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
gel tezkere midir nedir ordaydım arada da buraya bakıodumyakalanmısım sanırım taklit sitelere girme dediler biara ama ben aldırmadım
sonrada atıldım ordan
hehe
![]()
Hiçbir sewap mutLu etmedi beni seninLe girdiğim günahLar kadar...
bende saşak kartı altarnetıflerı ararken burası cıktı karsımaa![]()