getirir tabii
Şans eserİ geldİm İŞte esen seher yelİne biraktim kendİmİ oda benİ buraya atti
getirir tabii
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Askerİn yarİ Şafak kaÇ yarİn İn gelmesİne ne kadar kaldi bacim benİm ayrİmde karalar baĞliyor allahin İznİyle bende 1991 doĞumluyum nasİp olursa sira bİzlerde artik yarİnle İnŞallah mutlu olursun saĞ salİmce yarİne kavuŞursun İnŞallah allah kavuŞtursun be bacimmm
saol kardeşimm Allahım bütün sevenleri birbirine bağışlasın bütün askerlerimize sağ sağlim gidip dönmek nasip eylesin.. senin yarin de bizim gibiymiş ama alışması çok vakit alacak elbette ama sabırlı olması gerekiyor.. ve eminim ki seni sevdiği içinde sabırlı olacaktır.. ayrıca şafağımzda bugün 349..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
hadİ hayirlisi ÇoĞu gİtmİŞ azi kalmiŞ bİraz daha sabir kardeŞİm
sabredyoz zaten kardeşim..
bu google da olmasa halden anlayanları nerden bulacaktımaşkımın gideceği yer belli olduğu zaman baya bi araştırmıştık nasıl bi yer falan diye o zaman görmüştüm. ama aşkım olmayınca uzun süre interneti kullanmadım açıkçası ben bilgisayarı de yalnz onunla konuşmak için kullanıyormuşum. neyse okuldan geldikten sonra hiç vakit geçiremediğim bi gün (yani bugün ) forum aklıma geldi tekarar aradım ve burayı buldum bir iki yeri okudum ve dedim işte burası benim yeni mekanım
![]()
hoşgeldin cnm aramıza... hep birlikte bitircez şafakları sitemizde![]()
hosgeldin canim yeni mekanina![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
Sevgilimin birliğine teslim olduğu gün bilgisayar başında dünyadan tamamen ilişkimi kesmiş birşekilde oturuyordum.Hem ağlıyordum hemde google da askerlikle ilgili araştırmalar yapıyordum.Bir yandanda ErHaN ımın resmi açıktı bi köşede...Google'da gezerken gördüm..Başlığı zaten direk dikkatimi çekmişti.. Asker ve Asker Yakınlarının Mekanı..Benim gibi bi sürü asker bekleyen gördüm ve üye olmaya karar verdim.Hiçte pişman değilim ve istediğim yerdeyim.Üstüne üstlük moderatörüm
İyi ki varsınız adminlerim,moderatörlerim, ve siz değerli üyeler..
Biz kocaman bir aileyiz
![]()
20.05.2011 - 22.08.2012
Ömrümün Son Günü Gelecek Olsanda Bekleyeceğim Seni ASKERİM..*korkarım aşkımın şiddetinden*
91/2