+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sitemizi nasıl keşfettiniz?

Cezalı Üye BRAYNER is on a distinguished road

Şans eserİ geldİm İŞte esen seher yelİne biraktim kendİmİ oda benİ buraya atti

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

getirir tabii

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Askerİn yarİ Şafak kaÇ yarİn İn gelmesİne ne kadar kaldi bacim benİm ayrİmde karalar baĞliyor allahin İznİyle bende 1991 doĞumluyum nasİp olursa sira bİzlerde artik yarİnle İnŞallah mutlu olursun saĞ salİmce yarİne kavuŞursun İnŞallah allah kavuŞtursun be bacimmm

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı BRAYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerİn yarİ Şafak kaÇ yarİn İn gelmesİne ne kadar kaldi bacim benİm ayrİmde karalar baĞliyor allahin İznİyle bende 1991 doĞumluyum nasİp olursa sira bİzlerde artik yarİnle İnŞallah mutlu olursun saĞ salİmce yarİne kavuŞursun İnŞallah allah kavuŞtursun be bacimmm
    saol kardeşimm Allahım bütün sevenleri birbirine bağışlasın bütün askerlerimize sağ sağlim gidip dönmek nasip eylesin.. senin yarin de bizim gibiymiş ama alışması çok vakit alacak elbette ama sabırlı olması gerekiyor.. ve eminim ki seni sevdiği içinde sabırlı olacaktır.. ayrıca şafağımzda bugün 349..

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

hadİ hayirlisi ÇoĞu gİtmİŞ azi kalmiŞ bİraz daha sabir kardeŞİm

sabredyoz zaten kardeşim..

Kıdemli Asker vitiligo is on a distinguished road

bu google da olmasa halden anlayanları nerden bulacaktım aşkımın gideceği yer belli olduğu zaman baya bi araştırmıştık nasıl bi yer falan diye o zaman görmüştüm. ama aşkım olmayınca uzun süre interneti kullanmadım açıkçası ben bilgisayarı de yalnz onunla konuşmak için kullanıyormuşum. neyse okuldan geldikten sonra hiç vakit geçiremediğim bi gün (yani bugün ) forum aklıma geldi tekarar aradım ve burayı buldum bir iki yeri okudum ve dedim işte burası benim yeni mekanım

hoşgeldin cnm aramıza... hep birlikte bitircez şafakları sitemizde

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hosgeldin canim yeni mekanina
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Bayan General ErHzN is on a distinguished road ErHzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erhan'ın kalbi..

Sevgilimin birliğine teslim olduğu gün bilgisayar başında dünyadan tamamen ilişkimi kesmiş birşekilde oturuyordum.Hem ağlıyordum hemde google da askerlikle ilgili araştırmalar yapıyordum.Bir yandanda ErHaN ımın resmi açıktı bi köşede...Google'da gezerken gördüm..Başlığı zaten direk dikkatimi çekmişti.. Asker ve Asker Yakınlarının Mekanı.. Benim gibi bi sürü asker bekleyen gördüm ve üye olmaya karar verdim.Hiçte pişman değilim ve istediğim yerdeyim.Üstüne üstlük moderatörüm İyi ki varsınız adminlerim,moderatörlerim, ve siz değerli üyeler.. Biz kocaman bir aileyiz
    20.05.2011 - 22.08.2012

Ömrümün Son Günü Gelecek Olsanda Bekleyeceğim Seni ASKERİM..
    *korkarım aşkımın şiddetinden*

91/2