Yaklaşık Onlarca Kişi Bugüne Kadar Burada Şafak Saydı Ve Sonunda Askerine Kavuştu Allah Sizlerlerede Bu Bekleyişin Sonunda Gönlünüzce Bir Buluşma Nasip Etsin.
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Pişmanlık duymayacağına ben kefil olabilirim canımKısa sürede çok kişiyle arkadaş olup alıştım buraya..
Biz kocaman bir aileyiz
![]()
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
=))
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
biraz geç oldu ama yazmak istedim
ben ve benimle 34 asker çok sıkıntılı bir askerlik yaşıyoruz
ufakta olsa bu sıkıntıyı atabilecek bişeyler aramaya çalıştık hepimiz en nihayetinde ben ve benimle beraber 4 kişi bişeler bulduk
mesela ben gardiyan sorumlusu oldum diğerleri nizamiye görevlisi vs.
şans eseri geldiğim yerde bir bilgisayar vardı. bende bilgisayar hastası biri olarak bu olanagı görünce dayanamadım haliyle
izin alarak giriyorum hala hatta bilgisayarda yüklü bi program nedeniyle (UYAP) mevcut sitelerin %90 ına erişemiyoruz bu nedenle elimizdeki olanakları değerlendiriyorum.
velasıl kelam canım sıkıldı bi şafak kağıdı arayayım dedim arkadaşlarda çok istiyodu.
aradığım gibi ilk karşıma gelen site burası oldu kaydoldum gerisini biliyonuz
zevk için bi yerde bulunmasını seven biriyim bu yüzden hala buradayım keyifli bi ortam
bana askeriyenin sıkıntılarını bi nevzede olsa unutturuyor burası keyif alıyorum diyebilirim.
tüm sitedeki emektarlara saygılar ve tşkler![]()
Şafak: DOĞDU GÜNEŞ 15.11.2011 darısı başınıza
![]()
Galatasaray SK
90/2 DK
Cezaevi karakol komutanlığı
Cezaevi koruma manga komutanı & 81mm Klasik havan manga komutanı Jandarma Onb.
Nurhak ÇELİK
ERZİNCAN
nasıl buLduğumu unuttum yaw![]()
♥
460 VATAN İÇİN GERİSİ ''bizim'' İÇİN...
♥
[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
éSra___♥___sézéR...![]()
91/3 ağRı d.beyazt
Aahahahh Canım yaa![]()
Ben gönLümün Prensini buldum .. Yesiller icinde askere biLe yolladımm (:
~ 91/4 Hatay / Antakya ~
Kübra & Hüseyin
3o.o6.2oo9 'dan Sonsuza .*
İsimli Şafak Kağıdı Ararken Buldum![]()
Gururumsun Askerimm 91 / 2