+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sitemizi nasıl keşfettiniz?

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sitemizi nasıl keşfettiniz?

Arkadaşlar simdiaskerim.com sitesini nasıl keşfettiniz? Yorumlarinizi bekliyoruz

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

önce ben cevaplayım... aşkım askere gittiği ilk hafta yani aralık ayının ilk haftası googleye asker yolu beklemek yazdım bu şekilde çeşitli sitelerde gezindim ve burası çıktı karşıma baktım güzel görünüyordu we üye oldum... iyiki de üye olmuşum.. mutluym seviyorum bu siteyi we içinde ki üyeleri...

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Bende aşkım askere gittikten sonraki gun int. girdim askerle ilgili site ararken cıktı karsıma uye oldum ve cok sevdim iyiki bende uye olmusum burdaki asker yolu bekleyen bacılarımla herkesle gusel vakit gecriyorum...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Kıdemli Asker PrEnSeS is on a distinguished road

hmm bn nası keşfettim acaba sitenin sahibi beyefendi bi aralar sevgilimdi site fikrini ilk bana söledi nasıl olur die onay verdimm öylece site açıldı yani keşfetme hikayem yok bnm

Kıdemli Asker 0SimdiAsker is on a distinguished road 0SimdiAsker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Facebook ta asker yolu bekleyenler grubundaki reklamdan buldum.
    ♥ Büşra & MehmetAli ♥

89/3

ŞırnaK / 23. Jan. Sınır Tüm. Kom.

Hava temiz
    Hava soğuk
    Hava rüzgârsız
    Anladım ki hayat yaşanmıyor anlamsız

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

askerlik ile ilgili arastirma yaparken bu siteyi kesfettim.. iyikide bulmusum
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende aşkımın acemi birliği belli olduğunda nasıl bir yer olduğunu araştırırken bu siteye rastladım.. ama hemen üye olmamıştım çünkü başka bir siteye üyeydim orada seviyesiz bir ortamda olduğumu farkedince bu siteye üye oldum.. iyikide olmuşum
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Kıdemli Asker asmin is on a distinguished road

ben daha once baska bı sıteye uyeydım moralımı bozdular,google sagolsun benı buraya getırdı
    ♥baran & asmin♥

Kıdemli Asker PrEnSeS is on a distinguished road

reklam mı olur bilmiyorum ama malum sitenin adı neydi bnde üyeyim oraya ama hiç girmiyorum bi kere falan girdim sadece

Acemi Asker Özledim is on a distinguished road Özledim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Neresi

Google üzerinden bulup kayit oldum
    Aslinda forum aramiyordum askerlik hakkinda bilgiler edinmek istiyordum.
    Ve bilgileri tam olarak okuyabilmek icin kayit oldum. Simdiye burada güzel vakit geciriyoruz
    Sagolun varolun vallahi canim kader arkadaslarim, iyiki varsiniz yaaaaaaaa.
    Hepinizi öpüyorum