katılıyorum canım sana. beni kovmadıkları sürece ben hep buradayım![]()
arkadaşlar burada hepimiz çok güzel bağlar çok güzel dostluklar kurduk ve aramızdan ayrılan arkadaşlar için gerçekten üzgünüm ve ciddi bi sebeb olmadığı müddet ayrılmayalım sitemizden.... sevgi ve saygılarımla..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
katılıyorum canım sana. beni kovmadıkları sürece ben hep buradayım![]()
biri var solumda / soluğumda...
evet mÜnfem senİ sonuna kadar desteklİyorum ayni fİkİrdeyİm senİnle....
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
teşekür ediyorum arkadaşlar.. ayrıca şule ablamm asla kovulma die bişi olamaz merak etme bidenemm![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
ben onu şaka olsun diye söyledim canım benim![]()
biri var solumda / soluğumda...
ttt
burdayız dıımıı sonuna kadar şafak adanada olsaa hatırlayalım burasınıı
vallahİ bana bİrİsİ artik gİt yeter senİ kovuyorum dİyene kadar burdayim kovan olursa artik bİrme bu sİteye dİyen olursa baŞim gÖzÜm ÜstÜne deyİp ayrilirim yoksa sİzle sİzİnleyİm kardeŞlerİm benİmm
eyvallah kardeşim...