+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Açılmasını İstediğiniz Katagoriler

Cezalı Üye ŞAFAK_VAKTİ is on a distinguished road

nasıl rütbe o kadar önemli yok rütbesizde olur fark yapmaz

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben sahsen rütbeli konusmalari hic samimi bulmuyorum. böyle rütbelerle isleyen bir cok site var ve hicbiri samimi degil. her üye bizim icin ayni degerde. ister yeni üye olsun, ister yetkili olsun. biz böyle cok mutluyuz. ben üylerimize isimleriyle hitap etmeyi daha uygun buluyorum, simdiye kadar mesela sulem diye hitap ettigim kisiye bir anda cavusum falan diyemem. bu benim sahsi görüsüm.
    egerki üst yetkililer rütbelendirmeyi uygun görürlerse bisey diyemem..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende nazlıma katılıyorum çok resmi olur o zaman ki niye böyle bi şeye ihtiyac duyalım...
    biri var solumda / soluğumda...

Cezalı Üye ŞAFAK_VAKTİ is on a distinguished road

teşekkürler görüşerliniz için

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

ben cangavere bu konu hakkında ozel msj attım atalı baya olduuu ılgılenın lutfennnn yaaaaa

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı NiL_Cen_Ay_Giz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cangavere bu konu hakkında ozel msj attım atalı baya olduuu ılgılenın lutfennnn yaaaaa
    Bu Konuda Geniş Açıklamayı m-n-2009 Arkadaşıma Msnde Yaptım Ondan Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
    .

Bin Başı Absolon is on a distinguished road Absolon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sporla ilgili bi başlık talep ediyorum sayın adminim
    şahsen 1. kademe karate antrenörü olarak paylaşabileceğim biçok husus olacağı kanaatindeyim. Hem forumda etkinlik fazlalaşır hemde sporcu arkadaşlarımızda olur malum sporcu askerlerimizde var
    saygılar...
    Konu Absolon tarafından (10-29-2011 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir.
    Şafak: DOĞDU GÜNEŞ 15.11.2011 darısı başınıza

Galatasaray SK
    90/2 DK
    Cezaevi karakol komutanlığı
    Cezaevi koruma manga komutanı & 81mm Klasik havan manga komutanı Jandarma Onb.
    Nurhak ÇELİK
    ERZİNCAN