Evet Konu Gayet Açık, İyi Kötü Tüm Yorumlarına Açığız.
Sizin Yorumlarınız Sitemizin Başarısı İçin Bizi Daha İyi Yönlendirecektir.
Evet Konu Gayet Açık, İyi Kötü Tüm Yorumlarına Açığız.
Sizin Yorumlarınız Sitemizin Başarısı İçin Bizi Daha İyi Yönlendirecektir.
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
siteye devamı giren üye sayımız biraz daha fazla olsa daha iyi olur bence onun dışında her şey çok güzel
biri var solumda / soluğumda...
suleme katılıyorum sitye giren üye sayısı birazdaha fazla olsa daha iyi olur bencede onun dısında hersey çok güsel
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Siz Hitmi İstiyorsunuz
O Kolay Ben Hallederim.
.
![]()
![]()
biz burada çok güzel dostluklar kurduk herşey yolunda kötü olan fazla bişi yok bence.... arkadaş çevremiz birazdaha fazla olsa güzel olur elbette ama olsun böle güzel..![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
burdaki üyelerde kendimi görüyorum hepimizin ortak yanı var asker beklememiziyiki bu siteyi bulmuşum
![]()
~~ AhMeT & CaNaN ~~$ırnak\ seslice89\2
Kavuştum Sana
bızde sneı aramızda gordugumuze sevındık canancım umarımm çok guzel vaakıt gecırrırz sımdıden hayırlı teskereler tatlım senın teskeren gelsınde benımkıde gelmıs oluyoo![]()