+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 4 5 6
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 58 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Simdiaskerim.Com Hakkında Yorumlarınız ?

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Yarim Asker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içimdeki şeytan dürtüyor yalnız beni yakında yetkide isterim ben böyle giderse

Hayırlısı Olsun
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Simdiaskerim.Com Hakkında Yorumlarınız ?

Evet Konu Gayet Açık, İyi Kötü Tüm Yorumlarına Açığız.
    Sizin Yorumlarınız Sitemizin Başarısı İçin Bizi Daha İyi Yönlendirecektir.
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

siteye devamı giren üye sayımız biraz daha fazla olsa daha iyi olur bence onun dışında her şey çok güzel
    biri var solumda / soluğumda...

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

suleme katılıyorum sitye giren üye sayısı birazdaha fazla olsa daha iyi olur bencede onun dısında hersey çok güsel

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siz Hitmi İstiyorsunuz
    O Kolay Ben Hallederim.
    .

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biz burada çok güzel dostluklar kurduk herşey yolunda kötü olan fazla bişi yok bence.... arkadaş çevremiz birazdaha fazla olsa güzel olur elbette ama olsun böle güzel..

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker cananahmet is on a distinguished road cananahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burdaki üyelerde kendimi görüyorum hepimizin ortak yanı var asker beklememiz iyiki bu siteyi bulmuşum

~~ AhMeT & CaNaN ~~
    $ırnak\ seslice
    89\2

Kavuştum Sana

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

bızde sneı aramızda gordugumuze sevındık canancım umarımm çok guzel vaakıt gecırrırz sımdıden hayırlı teskereler tatlım senın teskeren gelsınde benımkıde gelmıs oluyoo