+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tüm Üyelerimizi Tebrik Ediyorum..

Kıdemli Asker numune is on a distinguished road numune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah razı olsun..cümlemize nasip olucak şafak adana demek inşALLAH

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

insallah canim AMIN..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

biz tesekkur ederiz Darklord kurdugun sitesayesinde cok gusel vakit gecirip cok gusel arkadaslar edindik....

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bayanlar Ayrı Bi Dünya
    .

Kıdemli Asker cnn_srht is on a distinguished road cnn_srht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben iş dolayısıyla hergün giremiyorm siteye ama yinede herkes çok sıcak kanlı sanal alemde bile olsa yanlız olmadıqını hissettirebiliyolar insana özellikle şu askerlk dönemini böyle geçirebilmek büyük şans .. meselaaa ben bi skıntım olduğunda gelip buraya yazıyrm ve çook saolsn arkadşlar hemen destk oluyolar siteyi kuran ve ayakta tutan herkese çookk teşekkrler
    ●● υzυη υzυη αηℓαтıℓмαz..тєк вιℓ∂ιqιм 'ѕєη' αşкѕıη ! ●●

89/3 Ankara Merkez Ordu Evi KomutanLıqı

¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨ Cαиαи & δέгђคт ¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨

--{[(HerşeySin..HerşeyimSin..EfuLim)]}--

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biz herzaman birbirimize burada destek oluyoruz. sonucta hepimizde ayni zorluklari cekiyoruz ve ayni duygulari yasiyoruz, bizi bizden baskasi anlamaz..
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

nazlımında dedigi gibi bizi bizden baska kimse anlmaz...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı NeFesim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nazlımında dedigi gibi bizi bizden baska kimse anlmaz...
    Alıntı m-n-2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizi bizden baskasi anlamaz..
    Anlamadım
    .

Alıntı CenGaveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamadım
    ztn erkek milleti bizi ne zmn anladiki -.- senide anlamaman cok normal abicik
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~