Öncelikle biz teşekkür ederz Darklord böyle bi site kurduğun için.. böyle güzel insanlarla dostluklar kurmamıza ortam hazrladığın için..gerçekten biz herşeyimizle mikkemmel aile oldukk yaşasınn TÜRK KADINII
güzel dileklerin içinde Allah razı olsun..
Merhaba
normalde üyeler site yöneticilerini siteyi başarılı buldukları için tebrik ediyorlar ama bu sefer ben tüm üyelerimizi tebrik etmek istiyorum.. Biz kışlalarimızda asker arkadaşlarımızla kader bağı kurarken sizlerin bu sanal ortamda asker yakını olarak sıkıntı ve mutluluğunuza kader bağı yapmanız beni çok mutlu ediyor. Ilk başlarda böyle sıcak bir ortam oluşacağını hiç tahmin etmiyordum ama şimdi benim gözümde burası okadar sıcak bir hak aldıki bir çok konuda aranıza girip cevap bile yazmıyorum konulara yabancı kaldığmi hissettiğimiz için aranızda.
Allah türk kadınının içinden bu saf ve temiz duyguları ahirete kadar eksiltmez inşallah.
Allahtan hepinize sabır askerlerinizede hayırlı tezkereler diliyorum
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Öncelikle biz teşekkür ederz Darklord böyle bi site kurduğun için.. böyle güzel insanlarla dostluklar kurmamıza ortam hazrladığın için..gerçekten biz herşeyimizle mikkemmel aile oldukk yaşasınn TÜRK KADINII
güzel dileklerin içinde Allah razı olsun..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
cok tesekkürler darklord.
biz gercekten burada birer üye degil artik bir aileyiz. bize bu imkani verdigin icin asil biz sana sonsuz tesekkür ederiz. bu ailenin bir bagi oldugumdan cok mutluluk duyuyorum.
bizim herkese kapimiz acik. yani konulara cvp yazmaya korkman gerekmiyor![]()
sitemizi cok seviyorum![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
bizler de sana teşekkür ederiz DarkLord böyle bir site kurdugun ve burada güzel arkadaslar edinmemize vesile oldugun için...
biri var solumda / soluğumda...
Peki artık korkmam bayanlar. Biz sadece vesile olduk ortada bi güzellik varsa bu size ait. Öyle değilmi fatih , ıbrahim abi
(gerçi kadınlar hamamı'na dönüş burası
)
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
yani bizim oldugumuz yerde tabikide güzellik olcak
erkeklerin sayisi az olmasina rahmen, onlari dislamiyoruz, asilmiyoruz, kötü sözler söylemiyoruz ;; iste biz bayanlar böyle nazik insanlaraiz![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
yaw bu ne mütevazılık... bu güzellik hepimize ait![]()
biri var solumda / soluğumda...
Hepiniz altın kalplisiniz bayanlar. ( allah eşlerinize sabır versin)
Askerlik biraz adamı sertleştirir diye biliyorum
Ama osman abiyi yumuşatmış
Siteye bakıyolar nazar degmesin
Facebookda az reklam yaptım hitler biraz yükseldi![]()
İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI
Akıl Yaşta deildir!Baştadır.