yani herkes hergün yeni bir konumu acsin diyorsun safaklari vb icin?? dogrumu anladim??
Sizce sitenin neyi eksik böyle renksiz duruyo ?
Ne olması gerekir sizcce ?
Ben söyleyeyim her gün için bir tarih atılmalıdır o günkü şafak orda yazılmalıdıri,ertesi gününküde o günün tarihi atılarak yapılmalıdır VE bu konulara şafaktan başka bir şey yazılmamalıdır sohbet edilmemelidir.
Diyelim bugun ayın dördü. Konu başlıgı şöyle olabilir 4 Kasım 2010 Şafaklar
4 Kasım 2010 plaka geçenler
Ertesi günde Şöyle devam edilebikir
5 Kasın 2010 Şafaklar
5 Kasım 2010 plakaya geçenler
Not:Konular ayrı olacaktır.
İsteyen Kendi şafagı için yeni bir konu açabilir örnek:
01.01.2010
Ahmetin şafagı ahmetin hakkında bilgi veya ona hissettihgi duyguları veya onu söylemek istedigi yazıları yazmalıdır,Bu her gün için geçerlidir.Ertesi gün içinse ;
02.01.2010 die böyle yaparsak sitemizdeki hareketlilikde artar.
Peki bunların kim takip edecek diyosanız mod'lar takip edecek herhangi bir yanlışı olunca düzeltecektir.
Benimkiler sadece bir öneridir.
Sizde yorumlarınızı atarsanız sitemizin daha iyi olması hakkında gelişmesi için daha iyi olur.
İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI
Akıl Yaşta deildir!Baştadır.
yani herkes hergün yeni bir konumu acsin diyorsun safaklari vb icin?? dogrumu anladim??
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
Aynen öyle abla madem şafaka saycam hem siteye katkı olsun hemde kendin zaman geçirirsin hemde konu soyısıı artar konu açınca elin alışır konu açmaya![]()
İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI
Akıl Yaşta deildir!Baştadır.
1. bana istersen abla deme o kadar yasli degilim daha
2. hergün ayni konulari acaraktan dogru konu sayimiz yükselecek ama üye sayisi ayni yerde kalacak. yani hergün ayni konulari acmanin konu sayisindan baska ne katkisi olcak?
3. "konu açınca elin alışır konu açmaya" buna baya bi güldüm
yani konu acmiyorsun diyorsun bana sagol :P
bence baska careler bulmamiz gerekiyor siteyi biraz canlandirmak icin.. bu aralar her girdigimde yalniz oluyorum sitede..
bakalim diger üyeler ve osman ne diyecekler bu konuya..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~