Hayırlı Olsun..
Kendini Daha faydfalı göreceğin katagoriyi seçersen oranın yöneticiliğni sana devrederiz
Şimdi bu sitede görev almak için gereken koşullar nelerdir çünkü ben moderatörlük konusunda tecrübeliyimdir.Eğer sizcede mümkünse moderatör almayı düşünüyorsanız şahsen ben talip olduğumu şimdiden belirtmek isterim çünkü burası hepimizin mekanı ve bende daimi müdavini olduğum için sitede moderatör olmayı yeğleerim.Deneme mod olarak atadığınızda beni zaten anlayacaksınız site yönetim işinden anladığımı Şimdiden teşekkürler cevabınız her ne olursa olsun okuduğunuz için bile müteşekkir olduğumu belirtmerk isterim;;
Hayırlı Olsun..
Kendini Daha faydfalı göreceğin katagoriyi seçersen oranın yöneticiliğni sana devrederiz
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Diğer Bölümler olabilir yada siz hangisini isterseni o bölüm olur ama ben genelde sosyal içerikli bölümlerde daha başarılır olacağımıa inanıyorum .Sizce hangisi uygundur bilemem siz ne derseniz öyle olur ayrıca çok teşekkürler göreceksinizki güveninizi boşa çıkarmayacağım saolun