+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yönetici arkadaşlar bir bakarsalar

Kıdemli Asker STRAFOR is on a distinguished road STRAFOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Yönetici arkadaşlar bir bakarsalar

Şimdi bu sitede görev almak için gereken koşullar nelerdir çünkü ben moderatörlük konusunda tecrübeliyimdir.Eğer sizcede mümkünse moderatör almayı düşünüyorsanız şahsen ben talip olduğumu şimdiden belirtmek isterim çünkü burası hepimizin mekanı ve bende daimi müdavini olduğum için sitede moderatör olmayı yeğleerim.Deneme mod olarak atadığınızda beni zaten anlayacaksınız site yönetim işinden anladığımı Şimdiden teşekkürler cevabınız her ne olursa olsun okuduğunuz için bile müteşekkir olduğumu belirtmerk isterim ;;

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayırlı Olsun..
    Kendini Daha faydfalı göreceğin katagoriyi seçersen oranın yöneticiliğni sana devrederiz
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Kıdemli Asker STRAFOR is on a distinguished road STRAFOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Diğer Bölümler olabilir yada siz hangisini isterseni o bölüm olur ama ben genelde sosyal içerikli bölümlerde daha başarılır olacağımıa inanıyorum .Sizce hangisi uygundur bilemem siz ne derseniz öyle olur ayrıca çok teşekkürler göreceksinizki güveninizi boşa çıkarmayacağım saolun

+ Konuya Cevap Yaz