+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Simdiaskerim.com Günlügü

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Simdiaskerim.com Günlügü

arkadaslar günlügümüze yazi yazarmis gibi buraya yazacagiz. ister bir cümle olsun, isterse bir sayfa..

hadi bakalim günlügümüze yazacagimiza, sitemize yazalim icimizdekileri..

ben basliyayim:
    sevgili günlügüm bugün kendimi cok mutlu hissediyorum. askerimle internette görüstük. askerimi görmek beni her zaman cok mutlu ediyor. bana "uyuz" demesini bile özlemisim
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

her şeyinle seni çok özledim bitanem... şimdi girsen kapıdan içeri " ben geldim aşkım" desen sana sarılsam... sarılsam... sarılsam...
    biri var solumda / soluğumda...

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

sevgili günlükkk

bugün hastayım sümüklü bi kız oldum artık bi an önce iyileşmek istiyorum
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

sevGili gunlukk

canım cok sıkılıyor askım olmadan cok uzuluyorum yanlız kaldıgımdaa canım yanıyor
    bu ayın sonunda askerımın yanına gıdıcem cok heycanlıyım on aydan berı gormuyorum sevgılımıı
    onu karsımda gorunce nasıl bı tepkı verecegımı ınan kestıremıyorum bılee hayatıma anlam katan tek degerım herseyım onu cok ozledım askerım csanımın cıgerı o olmasa ben napardım sımdıı yıne ısteyım yıne onu ozleyerek basladım gunumee keske duysa sesımıı sımdıı cok uzgunum cunku az once askım aramıs ve ben duymamısım bırı dokunsa aglıcam neyse bukdr benden bugunluk

15.03.2010

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevgili günlük
    dışarda çok güzel yagmur yagıyo bende bu güzel yagmurda ıslanmak için dışarı çıktım.. aşkımla yagmurda ıslandıgımız günler geldi aklıma offfff offffff...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevgili günlük bugün çok iiim aşkımın sesini duydum dün çokk özlemiştim sesini cantanemin.. bugünde mektp yazdm bitaneme... göndercem 2 gün içinde...

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Nereden
    Bursa

17.03.2010

şafağım 145

ve ben askımıı cokk ozledımmm onsuz hıcbıseyın anlamıı yokkk o olmadan canım yanıyor keyıfısızım bıtkınımmm
    tam 145 gun soonra yanımda olucak askımıınn gzolerınee bakarak haykırmak ıstıyorummm senııcok sevıyorum dıyeee

sevgili günlük
    aşkımla konustum onun sesini duyunca çok mutlu oluyorum.. çok özledim seni hayatım yaaa
    hasretin bagrimi delecek yüregimi parcalara bölecek kalbimi derinden yaralayacak kadar büyük…
    offfffffff offffffffffffffff

Nereden
    Bursa

arkadaşLar ayrıca günLük bölulumumuz açılmıstır ordan devam edebılırız

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tabikide isteyen üyelerimiz kendi günlüklerini acabilirler, isteyenlerde burada hep birlikte yazilarini paylasabilirler..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~