+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 187 Toplam 237 Sayfadan BirinciBirinci ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2368 adet sonuctan sayfa basi 1.861 ile 1.870 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: dünyanın en uzun forum konusu 1892 sayfa biz kaç sayfa yaparız acaba?

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

inş nazlım herkes diyor barısırsınız bilmiyorum rabbim biran once barıstırsın bizi...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

O Kadar Dua Etmişken Barışırsınız
    .

Kıdemli Asker onsuzum is on a distinguished road

KesinlikLe barışıcaksınız üzme kendini demek kolay tabiki bilmeyene bende çok yasadım askerdykende yasadık çok zor ama umarım deli gibi seni düşünüyordur ve sana sahip çıkması gerektğini anlayacaktır senn onu ne kadar çok sevdğini anlayacaktır seni yalnız bırakmyacak bak gör sende dahada üzme tatlı canını oda üzülüyordur orda sen üzüldükçe ALLhım hiç bir seveni ayırmasın

Kıdemli Asker vitiligo is on a distinguished road

biz inandık sizde inanın ;; buradaki herkes sizin barışacağınıza inanıyor merak etme tatlım biraz daha dayan eski günlerinize geri döneceksiniz. hele bi gelsin askerden enişte bey bu günlerin acısınıda çok pis çıkaracaksın ondan kızz (çok pis alıntıdır )

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı CenGaveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O Kadar Dua Etmişken Barışırsınız
    inş cengaver barısırız...

Alıntı onsuzum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KesinlikLe barışıcaksınız üzme kendini demek kolay tabiki bilmeyene bende çok yasadım askerdykende yasadık çok zor ama umarım deli gibi seni düşünüyordur ve sana sahip çıkması gerektğini anlayacaktır senn onu ne kadar çok sevdğini anlayacaktır seni yalnız bırakmyacak bak gör sende dahada üzme tatlı canını oda üzülüyordur orda sen üzüldükçe ALLhım hiç bir seveni ayırmasın
    nekadar üzülmemeye calıssamda cok zor boyle bir ayrılıgı aklımdan bile gecirmiyordum ama oldu butun dualarım barısmamızdan yana evet deli gibi benidusunuyor benim sesimi duymak için bahanelerle arıyor ya yanlıslıklaaradım diyor ya msj gelmişti arkadastan onun msj okurken senin msj gordum arıyım sesini duyuyum dedim diyo ve ayrıldıgımızdan itibaren hergun konustuk oyle yada boyle inşallah sahip cıkması gerektigini benim onu nekadar cok sevdigimi anlarda beni daha fazla yanlız bırakmaz kendinede banada yasattıgı bu uzuntuyu sonlandırır kendide uzuluyo orda ama inat işte... Amin canım Allahım sevenleri hiç ayırmasın sagol destegin için...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

Nereden
    İzmir

Alıntı vitiligo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz inandık sizde inanın ;; buradaki herkes sizin barışacağınıza inanıyor merak etme tatlım biraz daha dayan eski günlerinize geri döneceksiniz. hele bi gelsin askerden enişte bey bu günlerin acısınıda çok pis çıkaracaksın ondan kızz (çok pis alıntıdır )
    saolun canım ben inanıyorum birde askerim inansa benim içimdende hep barısıcaz diye geciyor umidimi kaybetmemeye calısıyorum ve hiçbizaman vazgecmicem eski gunlerimize doncez. evet hele bi gelsinde bu gunlerin acısını cok piscıkarcam ondan

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sıkma Canını Başka Şeylere Yoğunlaşmaya Bak,
    Sana Bi İlaç Tavsiye Ediyim Ben
    Ekteki Resme Bak
    Attached Images
    .

Nereden
    İzmir

canımı sıkmamaya calısıyorum suanda zaten iş yerinde biraz kafa dagıtıyorum.
    tavsiye ettin ilacı kullanıcam

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oyy canim benim bak herkes barisacaginiza inaniyor. enitede anlayacak yaptigi yanlisi, sonrada cok pis üzülecek
    (bu arada bu "cok pis" artik herkesin agzinda dolasiyor, benim lafim len o )
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Nereden
    İzmir

evet canım herkes inanıyor barısacagımıza evet anlıycak cok pis uzulucek bende gelince cok pis acısını cıkarcam ondan, evet herkesin agzında dolasıyor