+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 188 Toplam 237 Sayfadan BirinciBirinci ... 88 138 178 186 187 188 189 190 198 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2368 adet sonuctan sayfa basi 1.871 ile 1.880 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: dünyanın en uzun forum konusu 1892 sayfa biz kaç sayfa yaparız acaba?

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suuulllleeeeeeeemmmmm nerelerdesin ya
    cok pis dövcem seni haberin olsun kızzdet
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Kıdemli Asker onsuzum is on a distinguished road

nekadar üzülmemeye calıssamda cok zor boyle bir ayrılıgı aklımdan bile gecirmiyordum ama oldu butun dualarım barısmamızdan yana evet deli gibi benidusunuyor benim sesimi duymak içi bahanelerle arıyor ya yanlıslıklaaradım diyor ya msj gelmişti arkadastan onun msj okurken senin msj gordum arıyım sesini duyuyum dedim diyo ve ayrıldıgımızdan itibaren hergun konustuk oyle yada boyle inşallah sahip cıkması gerektigini benim onu nekadar cok sevdigimi anlarda beni daha fazla yanlız bırakmaz kendinede banada yasattıgı bu uzuntuyu sonlandırır kendide uzuluyo orda ama inat işte... Amin canım Allahım sevenleri hiç ayırmasın sagol destegin için...[/QUOTE]

NE demk canm ya sizler benm ynmda oldunuz bende sizlern ynnda olucam burya ilk başladıqımda şafak:460dı sizlerle 397 oldu bnmkide qelio Usta birliğimiz istanbul-merkez çıktı ))

Sizde barışacaksınız buna inan artık her zorluqun bir qüzelliği vardır derler ve ben buna inanıorm allhm sesinizi duyacak üzme kndini ne olursun en azından arıor bi bahanede olsa bu ne demktir aklından çıkmıosun kendinle savaşıor genede inadına sahip çıkıor ama elbettki yenecek o inadıda her ardqında umutlu konus hep ii şeyler söyleki her gün daha fazla arasın bu sayede barışırsnız emin ol

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oooooooooofffffffffff yine kimsecikler yok ya. neden beni hep burada yalniz birakiyorsunuz
    suuuuuullllllllleeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm :'(
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker cananahmet is on a distinguished road cananahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben geldm

~~ AhMeT & CaNaN ~~
    $ırnak\ seslice
    89\2

Kavuştum Sana

hosgeldin
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

NE demk canm ya sizler benm ynmda oldunuz bende sizlern ynnda olucam burya ilk başladıqımda şafak:460dı sizlerle 397 oldu bnmkide qelio Usta birliğimiz istanbul-merkez çıktı ))

Sizde barışacaksınız buna inan artık her zorluqun bir qüzelliği vardır derler ve ben buna inanıorm allhm sesinizi duyacak üzme kndini ne olursun en azından arıor bi bahanede olsa bu ne demktir aklından çıkmıosun kendinle savaşıor genede inadına sahip çıkıor ama elbettki yenecek o inadıda her ardqında umutlu konus hep ii şeyler söyleki her gün daha fazla arasın bu sayede barışırsnız emin ol [/QUOTE]

oncelikle gozun aydın canım.

basaracakmıyız bilemiyorum canım ben vazgecmiş degilim inanıyorum ama kendinden sogutmak için oyle konusuyoki içim gidiyo allahım sesimizi duysun biran once ben kendimi bukadar cok uzuntuden kaybetmeden dun gece gene aradı merek etmiş 2 gundur ne msj atıyodum nede arıyodum aradı ama ben cok soylendim oda sustu sdc tek kelime demedi off kendinle savasmaktan vazgesin artık kırsın su inadını ben fazlasıyla yapıyorum herseyi inş barısırız ...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

oncelikle gozun aydın canım.

basaracakmıyız bilemiyorum canım ben vazgecmiş degilim inanıyorum ama kendinden sogutmak için oyle konusuyoki içim gidiyo allahım sesimizi duysun biran once ben kendimi bukadar cok uzuntuden kaybetmeden dun gece gene aradı merek etmiş 2 gundur ne msj atıyodum nede arıyodum aradı ama ben cok soylendim oda sustu sdc tek kelime demedi off kendinle savasmaktan vazgesin artık kırsın su inadını ben fazlasıyla yapıyorum herseyi inş barısırız ...,

teşekkr ederm
    sakın üstüne gitme bence hani baırma kızma her aradıqında barsma şevkiyle yaklaş ona ümitli konus bağırıp çaırırsan aramaz sormazsan koparsınız hele br barısın o zman acısını aheste aheste çıkartırsın çok üzülüorm sizin adınıza sevenler mutsuz olmasın ya :

qimseler yokmuuuuuuuu
    Atarsa ViLayet aTmazsaaaa CİNAYETTTTT

Sevgilim, ben seni çok ama çok özledim..

SuaT * BuRcu

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

teşekkr ederm
    sakın üstüne gitme bence hani baırma kızma her aradıqında barsma şevkiyle yaklaş ona ümitli konus bağırıp çaırırsan aramaz sormazsan koparsınız hele br barısın o zman acısını aheste aheste çıkartırsın çok üzülüorm sizin adınıza sevenler mutsuz olmasın ya :
    [/QUOTE]

ustune gitmemeye çalisyorum ama konusmalaryla uzuyo beni hem merak edip aryo hem dedikleryle uzuyo hepsi beni sogutmak içn kendnden bende patlyorum artk ustne gitmcem bakalm nasl olcak aklı basna gelr ins cok uzulyorum amin ayrlmasn sevnler.
    Konu NeFesim tarafından (08-02-2010 Saat 05:23 AM ) değiştirilmiştir.

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

ustune gitmemeye çalisyorum ama konusmalaryla uzuyo beni hem merak edip aryo hem dedikleryle uzuyo hepsi beni sogutmak içn kendnden bende patlyorum artk ustne gitmcem bakalm nasl olcak aklı basna gelr ins cok uzulyorum amin ayrlmasn sevnler.

hala barışmadınız mı sizin için çok üzülüorm qerçei bizimde pek iiyiii gitmior bitti biticek zor duruoz ayakTa ooff ne olucak bizim halimiz
    Atarsa ViLayet aTmazsaaaa CİNAYETTTTT

Sevgilim, ben seni çok ama çok özledim..

SuaT * BuRcu