nekadar üzülmemeye calıssamda cok zor boyle bir ayrılıgı aklımdan bile gecirmiyordum ama oldu butun dualarım barısmamızdan yana evet deli gibi benidusunuyor benim sesimi duymak içi bahanelerle arıyor ya yanlıslıklaaradım diyor ya msj gelmişti arkadastan onun msj okurken senin msj gordum arıyım sesini duyuyum dedim diyo ve ayrıldıgımızdan itibaren hergun konustuk oyle yada boyle inşallah sahip cıkması gerektigini benim onu nekadar cok sevdigimi anlarda beni daha fazla yanlız bırakmaz kendinede banada yasattıgı bu uzuntuyu sonlandırır kendide uzuluyo orda ama inat işte... Amin canım Allahım sevenleri hiç ayırmasın sagol destegin için...[/QUOTE]
NE demk canm ya sizler benm ynmda oldunuz bende sizlern ynnda olucam burya ilk başladıqımda şafak:460dı sizlerle 397 oldu bnmkide qelio Usta birliğimiz istanbul-merkez çıktı))
Sizde barışacaksınız buna inan artık her zorluqun bir qüzelliği vardır derler ve ben buna inanıorm allhm sesinizi duyacaküzme kndini ne olursun en azından arıor bi bahanede olsa bu ne demktir aklından çıkmıosun kendinle savaşıor genede inadına sahip çıkıor ama elbettki yenecek o inadıda her ardqında umutlu konus hep ii şeyler söyleki her gün daha fazla arasın bu sayede barışırsnız emin ol
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

))