kuzularim yapmayin böyle. simdi onlar askerde cok stres altindalar, sakin birakmayin askerlerinizi.
neslim sende üzme tatli canini kuzum barisacaksiniz en sonunda, unutma bunu sakin..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
canim benim bu konuda yalniz degilsin![]()
biz askerden önce asla kavga etmezdik. 1,5 sene icersinde sadece 1 kez kavga etmistik. ama yavrum askerde olali masallah hergün kavga ediyoruz
onlar sadece kendilerinin stres altinda olduklarini saniyorlar![]()
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
bu erkek milleti hep böleasmak lazım bunları
))))
biz 3,5 yıldır beraberiz maşllh3,5 yıldan beri bizim hobimiz haline geldi ben diordumki
askere gidince akıllanır uslanır yok ya
qene aynıyız biz ömrümüz boyunca
böle galiba
o askerden tamamen gelince tam 5 sene olucaaaak
![]()
aLLh kimsei ayırmasın![]()
Atarsa ViLayet aTmazsaaaa CİNAYETTTTT
Sevgilim, ben seni çok ama çok özledim..
![]()
SuaT * BuRcu
hala barışmadınız mı sizin için çok üzülüorm qerçei bizimde pek iiyiii gitmior bitti biticek
zor duruoz ayakTa
ooff ne olucak bizim halimiz
[/QUOTE]
yok hala barısmadık![]()
canım nezaman barısız bilmiyorumda butun dualarım biran once barısmak 12 gun oldu ayrılalı benden hala bekliyorum barısmayı. ne oldu canım sizin neden iiyii gitmiyor
cok uzuluyorum ya Allahım sesimizi duyucaktır canım...
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
yok hala barısmadık![]()
canım nezaman barısız bilmiyorumda butun dualarım biran once barısmak 12 gun oldu ayrılalı benden hala bekliyorum barısmayı. ne oldu canım sizin neden iiyii gitmiyor
cok uzuluyorum ya Allahım sesimizi duyucaktır canım...[/QUOTE]
bende anlamıormkineden böle oluor kavga edyrz suradıma kapıo sonra özür dilerm dio geri arıo falan strs çok burda falan kusura bakma
canım senin askerinde çok uzattı benCe artık bu konuyu kör falan mı bu cocuk ? eğer onu istemesen telefonlarını açmaz ters konusursun ama anladıqım kadaryla çok seviosn ve asla bırakmam diosnnnnnn Senin asKerin delirmiş olmalı izne falan gelmiomu bu yakınlarda belki yüz yüze daha etkili olursun =?![]()
![]()
SuaT * BuRcu
bende anlamıormkineden böle oluor kavga edyrz suradıma kapıo sonra özür dilerm dio geri arıo falan strs çok burda falan kusura bakma
canım senin askerinde çok uzattı benCe artık bu konuyu kör falan mı bu cocuk ? eğer onu istemesen telefonlarını açmaz ters konusursun ama anladıqım kadaryla çok seviosn ve asla bırakmam diosnnnnnn Senin asKerin delirmiş olmalı izne falan gelmiomu bu yakınlarda belki yüz yüze daha etkili olursun =?[/QUOTE]
fazla ustune gitme canım stresten yapıolar benim askerimde 1 kere kapadı telefonu yuzume sonra cok pişman olmustu hemen aradı ozur diledi asker piskolojileri.
evet canım cok uzattın askerim konuyu kör galiba gormuyo bişeyi ayrıdımızdan beri hergun ya konustuk yada msjlastık 2gun hiç cvp vermedim hemen merak etmiş aradı neoldu diye tuhaf ya napmak istedigini bilmiyorum cok seviyorum bırakmıyorumda ama neolcak bilmiyorum dun kankasına diye bana msj gondermiş sms yaptım burda havlar sıcak eylulde izne gelcem nasılsın kada diye hani bana duyuruyo sonrada yanlıslıkla attım dedi eger gelirse eylulde dusunuyomus gelmeyi canım yuz yuze gelirsek biliyorumki dayanamıcak sarılıp barıscak ama boyle uzaktayken offabisiyle yengesi geldi bugun işyerime bana herkes bilo soledimdiyo ayrıldımızı kimsenn hbr yok abisii ben konusurum onla dedi o simdi orda asker piskolojisi ondan boyle davranıyodur dedi...
fazla ustune gitme canım stresten yapıolar benim askerimde 1 kere kapadı telefonu yuzume sonra cok pişman olmustu hemen aradı ozur diledi asker piskolojileri.
evet canım cok uzattın askerim konuyu kör galiba gormuyo bişeyi ayrıdımızdan beri hergun ya konustuk yada msjlastık 2gun hiç cvp vermedim hemen merak etmiş aradı neoldu diye tuhaf ya napmak istedigini bilmiyorum cok seviyorum bırakmıyorumda ama neolcak bilmiyorum dun kankasına diye bana msj gondermiş sms yaptım burda havlar sıcak eylulde izne gelcem nasılsın kada diye hani bana duyuruyo sonrada yanlıslıkla attım dedi eger gelirse eylulde dusunuyomus gelmeyi canım yuz yuze gelirsek biliyorumki dayanamıcak sarılıp barıscak ama boyle uzaktayken offabisiyle yengesi geldi bugun işyerime bana herkes bilo soledimdiyo ayrıldımızı kimsenn hbr yok abisii ben konusurum onla dedi o simdi orda asker piskolojisi ondan boyle davranıyodur dedi...
bende öyke düşünmüştüm yani birisinin mutlaka konusması lazım nasihat alması lazımki belli tek başına zorlanıor zorlanmıorda diretiyor boş yere ikinizide üzüyor inş. abisi etkili olur ve doğru yolu bulureylüle az kaldı bebeğim
az daha sıkarsan dişini eylülde mutlaka barışırsınız ki belli oda qelmek istiyor çokta gurur yapmıs yni sana atablrdi msjı gene sana hitaben atmış ... sen ne yazdın peki ?
bekliorm eylülü sabırsızlıkla falan deseydin
hehe boşuna üzme kendini ümidim yok diosn artıkTa kocaman ışık yakmış cocuk GURUR ve İNADi onu bu hale getiriyor. İş sana düşüo benm askermde çok gururlu ve inatçı iş benDe bitiyor konustur bakalım ikna kabiliyetini
inanıorm herşy düzelicek çok az bi zaman var bence
SABRIN SONU SELAMET DEMİŞLER
![]()
![]()
SuaT * BuRcu
neslim eylüle surada ne kaldi be kuzumhele bi gelsen asla bu inadi devam ettiremez, buna inaniyorum. birbirinizi bu kadar cok severken asla ayrilamazsiniz..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~