+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 189 Toplam 237 Sayfadan BirinciBirinci ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2368 adet sonuctan sayfa basi 1.881 ile 1.890 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: dünyanın en uzun forum konusu 1892 sayfa biz kaç sayfa yaparız acaba?

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kuzularim yapmayin böyle. simdi onlar askerde cok stres altindalar, sakin birakmayin askerlerinizi.
    neslim sende üzme tatli canini kuzum barisacaksiniz en sonunda, unutma bunu sakin..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Kıdemli Asker onsuzum is on a distinguished road

Alıntı m-n-2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzularim yapmayin böyle. simdi onlar askerde cok stres altindalar, sakin birakmayin askerlerinizi.
    neslim sende üzme tatli canini kuzum barisacaksiniz en sonunda, unutma bunu sakin..
    wişşşşş anlamadıqım şeyde şu zaten onlar stres altındada biz günümüzü gün edyrz sankieeee KAvqsız o,Lmuor qaLiba en azndan bizim öle

Et Et Et Et ÖZür diLeRim bitanem Pffffff
    Atarsa ViLayet aTmazsaaaa CİNAYETTTTT

Sevgilim, ben seni çok ama çok özledim..

SuaT * BuRcu

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

canim benim bu konuda yalniz degilsin
    biz askerden önce asla kavga etmezdik. 1,5 sene icersinde sadece 1 kez kavga etmistik. ama yavrum askerde olali masallah hergün kavga ediyoruz
    onlar sadece kendilerinin stres altinda olduklarini saniyorlar
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

canim benim bu konuda yalniz degilsin
    biz askerden önce asla kavga etmezdik. 1,5 sene icersinde sadece 1 kez kavga etmistik. ama yavrum askerde olali masallah hergün kavga ediyoruz
    onlar sadece kendilerinin stres altinda olduklarini saniyorlar
    bu erkek milleti hep böle asmak lazım bunları ))))

biz 3,5 yıldır beraberiz maşllh 3,5 yıldan beri bizim hobimiz haline geldi ben diordumki askere gidince akıllanır uslanır yok ya qene aynıyız biz ömrümüz boyunca böle galiba o askerden tamamen gelince tam 5 sene olucaaaak
    aLLh kimsei ayırmasın

SuaT * BuRcu

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

hala barışmadınız mı sizin için çok üzülüorm qerçei bizimde pek iiyiii gitmior bitti biticek zor duruoz ayakTa ooff ne olucak bizim halimiz [/QUOTE]

yok hala barısmadık canım nezaman barısız bilmiyorumda butun dualarım biran once barısmak 12 gun oldu ayrılalı benden hala bekliyorum barısmayı. ne oldu canım sizin neden iiyii gitmiyor cok uzuluyorum ya Allahım sesimizi duyucaktır canım...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

onlar cok stres altındalr biz keyifmi yapıyoruz kuzum askerimi bırakmıyorum ama cok uzuyor 12 gundur hala ayrıyız barısmak için en ufak bir ısık gormedim ondan ,inş barısırız en sonunda bende mutlu olurum hergun ruyalarımda goruyorum askerimi....

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

yok hala barısmadık canım nezaman barısız bilmiyorumda butun dualarım biran once barısmak 12 gun oldu ayrılalı benden hala bekliyorum barısmayı. ne oldu canım sizin neden iiyii gitmiyor cok uzuluyorum ya Allahım sesimizi duyucaktır canım...[/QUOTE]

bende anlamıormki neden böle oluor kavga edyrz suradıma kapıo sonra özür dilerm dio geri arıo falan strs çok burda falan kusura bakma

canım senin askerinde çok uzattı benCe artık bu konuyu kör falan mı bu cocuk ? eğer onu istemesen telefonlarını açmaz ters konusursun ama anladıqım kadaryla çok seviosn ve asla bırakmam diosnnnnnn Senin asKerin delirmiş olmalı izne falan gelmiomu bu yakınlarda belki yüz yüze daha etkili olursun =?

SuaT * BuRcu

Nereden
    İzmir

bende anlamıormki neden böle oluor kavga edyrz suradıma kapıo sonra özür dilerm dio geri arıo falan strs çok burda falan kusura bakma

canım senin askerinde çok uzattı benCe artık bu konuyu kör falan mı bu cocuk ? eğer onu istemesen telefonlarını açmaz ters konusursun ama anladıqım kadaryla çok seviosn ve asla bırakmam diosnnnnnn Senin asKerin delirmiş olmalı izne falan gelmiomu bu yakınlarda belki yüz yüze daha etkili olursun =? [/QUOTE]

fazla ustune gitme canım stresten yapıolar benim askerimde 1 kere kapadı telefonu yuzume sonra cok pişman olmustu hemen aradı ozur diledi asker piskolojileri.

evet canım cok uzattın askerim konuyu kör galiba gormuyo bişeyi ayrıdımızdan beri hergun ya konustuk yada msjlastık 2gun hiç cvp vermedim hemen merak etmiş aradı neoldu diye tuhaf ya napmak istedigini bilmiyorum cok seviyorum bırakmıyorumda ama neolcak bilmiyorum dun kankasına diye bana msj gondermiş sms yaptım burda havlar sıcak eylulde izne gelcem nasılsın kada diye hani bana duyuruyo sonrada yanlıslıkla attım dedi eger gelirse eylulde dusunuyomus gelmeyi canım yuz yuze gelirsek biliyorumki dayanamıcak sarılıp barıscak ama boyle uzaktayken off abisiyle yengesi geldi bugun işyerime bana herkes bilo soledimdiyo ayrıldımızı kimsenn hbr yok abisii ben konusurum onla dedi o simdi orda asker piskolojisi ondan boyle davranıyodur dedi...

fazla ustune gitme canım stresten yapıolar benim askerimde 1 kere kapadı telefonu yuzume sonra cok pişman olmustu hemen aradı ozur diledi asker piskolojileri.

evet canım cok uzattın askerim konuyu kör galiba gormuyo bişeyi ayrıdımızdan beri hergun ya konustuk yada msjlastık 2gun hiç cvp vermedim hemen merak etmiş aradı neoldu diye tuhaf ya napmak istedigini bilmiyorum cok seviyorum bırakmıyorumda ama neolcak bilmiyorum dun kankasına diye bana msj gondermiş sms yaptım burda havlar sıcak eylulde izne gelcem nasılsın kada diye hani bana duyuruyo sonrada yanlıslıkla attım dedi eger gelirse eylulde dusunuyomus gelmeyi canım yuz yuze gelirsek biliyorumki dayanamıcak sarılıp barıscak ama boyle uzaktayken off abisiyle yengesi geldi bugun işyerime bana herkes bilo soledimdiyo ayrıldımızı kimsenn hbr yok abisii ben konusurum onla dedi o simdi orda asker piskolojisi ondan boyle davranıyodur dedi...

bende öyke düşünmüştüm yani birisinin mutlaka konusması lazım nasihat alması lazımki belli tek başına zorlanıor zorlanmıorda diretiyor boş yere ikinizide üzüyor inş. abisi etkili olur ve doğru yolu bulur eylüle az kaldı bebeğim az daha sıkarsan dişini eylülde mutlaka barışırsınız ki belli oda qelmek istiyor çokta gurur yapmıs yni sana atablrdi msjı gene sana hitaben atmış ... sen ne yazdın peki ? bekliorm eylülü sabırsızlıkla falan deseydin hehe boşuna üzme kendini ümidim yok diosn artıkTa kocaman ışık yakmış cocuk GURUR ve İNADi onu bu hale getiriyor. İş sana düşüo benm askermde çok gururlu ve inatçı iş benDe bitiyor konustur bakalım ikna kabiliyetini inanıorm herşy düzelicek çok az bi zaman var bence SABRIN SONU SELAMET DEMİŞLER

SuaT * BuRcu

neslim eylüle surada ne kaldi be kuzum hele bi gelsen asla bu inadi devam ettiremez, buna inaniyorum. birbirinizi bu kadar cok severken asla ayrilamazsiniz..
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~