+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 190 Toplam 237 Sayfadan BirinciBirinci ... 90 140 180 188 189 190 191 192 200 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2368 adet sonuctan sayfa basi 1.891 ile 1.900 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: dünyanın en uzun forum konusu 1892 sayfa biz kaç sayfa yaparız acaba?

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

bende öyke düşünmüştüm yani birisinin mutlaka konusması lazım nasihat alması lazımki belli tek başına zorlanıor zorlanmıorda diretiyor boş yere ikinizide üzüyor inş. abisi etkili olur ve doğru yolu bulur eylüle az kaldı bebeğim az daha sıkarsan dişini eylülde mutlaka barışırsınız ki belli oda qelmek istiyor çokta gurur yapmıs yni sana atablrdi msjı gene sana hitaben atmış ... sen ne yazdın peki ? bekliorm eylülü sabırsızlıkla falan deseydin hehe boşuna üzme kendini ümidim yok diosn artıkTa kocaman ışık yakmış cocuk GURUR ve İNADi onu bu hale getiriyor. İş sana düşüo benm askermde çok gururlu ve inatçı iş benDe bitiyor konustur bakalım ikna kabiliyetini inanıorm herşy düzelicek çok az bi zaman var bence SABRIN SONU SELAMET DEMİŞLER
    [/COLOR][/B][/QUOTE]

evet ya diretiyor bosyere uzuyor ikmizide inş bebgim abisi etkili olur. evet gelmek istiyor eylulde bi sorun olmassa gelecekmiş evet cok guru yapmıs ah su gururu inadı olmasa olduruyo beni nede olsa burcu koc erkegi vala umidim yok gibydi ama msjndan sonra tmm dedim inatcılıgını yerim onun bigelsin ben onu nasıl yola getiririm kırarım inadını artık alttan alıyorum eylule kadar sabır bekleyen derviş muradına erermiş( bende feritime ercem hihi

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı m-n-2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neslim eylüle surada ne kaldi be kuzum hele bi gelsen asla bu inadi devam ettiremez, buna inaniyorum. birbirinizi bu kadar cok severken asla ayrilamazsiniz..
    evet nazlım az kaldı hele bi gelsin dayanmaz inad minat kalmaz kuzum ogun denemk için dedimki bisuru kişi pesimden kosuyo hemen delirdi nekadr belli etmesemde anladım sdc yokladım bakıyım ne tepki vercek diye evet kuzum bukadar cok severken ayrılamayızz ASKERİM SENİ COK SEVİYORUMMM BE KARAGÖZLÜM TOMBİŞ YANAKLIM ahh ah boyle severdim onu...
    Konu NeFesim tarafından (08-04-2010 Saat 06:56 PM ) değiştirilmiştir.

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

Kıdemli Asker onsuzum is on a distinguished road

evet ya diretiyor bosyere uzuyor ikmizide inş bebgim abisi etkili olur. evet gelmek istiyor eylulde bi sorun olmassa gelecekmiş evet cok guru yapmıs ah su gururu inadı olmasa olduruyo beni nede olsa burcu koc erkegi vala umidim yok gibydi ama msjndan sonra tmm dedim inatcılıgını yerim onun bigelsin ben onu nasıl yola getiririm kırarım inadını artık alttan alıyorum eylule kadar sabır bekleyen derviş muradına erermiş( bende feritime ercem hihi

ihihihihi çok hoşsun yaaa evet süPer qeLince qönlünü almak çok kolay dayanamaz hihi er artık feritineeeede bizde rahatlayalım valla böle üzülmen benide üzüor çnkü yernde olmak istemem ondan AMA MUTLULUK sizi bekliooo CAnkuş
    Atarsa ViLayet aTmazsaaaa CİNAYETTTTT

Sevgilim, ben seni çok ama çok özledim..

SuaT * BuRcu

Alıntı NeFesim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet nazlım az kaldı hele bi gelsin dayanmaz inad minat kalmaz kuzum ogun denemk için dedimki bisuru kişi pesimden kosuyo hemen delirdi nekadr belli etmesemde anladım sdc yokladım bakıyım ne tepki vercek diye evet kuzum bukadar cok severken ayrılamayızz ASKERİM SENİ COK SEVİYORUMMM BE KARAGÖZLÜM TOMBİŞ YANAKLIM ahh ah boyle severdim onu...
    kikikik tombiş mi askeRin gene öle seveceğin qün çok yakında neslicik ya az kaldı bu sefer sevmez o tombik yanaklarını tokatlaya tokatlaya seversin hihih

SuaT * BuRcu

Nereden
    İzmir

ihihihihi çok hoşsun yaaa evet süPer qeLince qönlünü almak çok kolay dayanamaz hihi er artık feritineeeede bizde rahatlayalım valla böle üzülmen benide üzüor çnkü yernde olmak istemem ondan AMA MUTLULUK sizi bekliooo CAnkuş
    [/COLOR][/B][/QUOTE]

evet gelince gonlunu almak kolay canım bigelsin oyle bi alıcamki gonlunu hihi Allahım sesimi duyucaktır ve bende ericem feritimeeee nekdar bellietmesemde olmuyor uzgunlugum her halimden belli işyerimde yolcularım bile soleniyo neden bukadar mutsuzsun eskisi gibi gulmuyon eskiden gulunce gozlerinn içide gulerdi diyolar simdi gozlerinn içi huzunlu. kimse olmakistemez bu konuda yerimde cok zorr ... MUTLULUK nerdeysen cık dısarı gel bize.....

Nereden
    İzmir

Alıntı onsuzum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kikikik tombiş mi askeRin gene öle seveceğin qün çok yakında neslicik ya az kaldı bu sefer sevmez o tombik yanaklarını tokatlaya tokatlaya seversin hihih
    evet tombişti gerci zayıflamıstı en son izne geldiginde ama yanakları tombiş tombiş gelsin artık o sevecegim gunlerrr gelsinde ozaman tokatlaya tokataya seveyim yanaklarını hihi

Tezkereci Asker cananahmet is on a distinguished road cananahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anam anam sohbete baaaak benide alın kızlar ya

~~ AhMeT & CaNaN ~~
    $ırnak\ seslice
    89\2

Kavuştum Sana

Nereden
    İzmir

gel canım sende gel ...

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

neslim seni görünce ztn eniste dayanamaz. hele birde ona kocaman bi sarilirsin iste hersey yoluna girer.
    off ya keske benimde yavrum eylülde gelse
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Alıntı NeFesim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet tombişti gerci zayıflamıstı en son izne geldiginde ama yanakları tombiş tombiş gelsin artık o sevecegim gunlerrr gelsinde ozaman tokatlaya tokataya seveyim yanaklarını hihi
    böhöhyt aynen öyle yap şişer bide sen tokatlaynca hihih askerinin yankları kocaman tombik olur

SuaT * BuRcu