dogru soyluyon canım erkek milleti kabul edemiyolar hatalarını tam 16 gun oldu benden ayrılalı offcok uzun geldi bu ayrılma istegi yeter Allahım duy bu kulunn sesini acı akıllandır askerimi barısalım artık...
![]()
erkek milleti canim hemen anlayamiyorlar hatalarini, daha dogrusu kabul edemiyorlar hata yaptiklarini -.-
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
dogru soyluyon canım erkek milleti kabul edemiyolar hatalarını tam 16 gun oldu benden ayrılalı offcok uzun geldi bu ayrılma istegi yeter Allahım duy bu kulunn sesini acı akıllandır askerimi barısalım artık...
![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Allahim en yakin zamanda baristirir insallah sizi canim, üzülme sen..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
inşallah canım inşallah Allahım barıstırır bizi yüregime cok agır geliyor bu ayrılık...
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
biraz daha dayan cnm..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
nazlım dayanmaya calısıyorum ama nefes alamıyorum![]()
![]()
ay canim benim ya seni cok iyi anliyorum ama elimizden bisey gelmiyor be kuzum. sabretmekten baska care yok![]()
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
evet kuzum hicbirsey gelmiyor elimden içimden bi ses diyo izin al işten git urfaya cık karsına konussabrediyorum canım baska yapcak bişeyim yok..
nneeessLim derdi veren allah dermanınıda verir hayırlısı olsun hayrlısını iste senin askern çok uzattı artık nazlının dedği gibi unuttrmada kendini ama bi sürede üstüne qitme bakalım ne değişçek unutması mümkün değil zaten muhtemelen kesin arar yada yanlslkla msj atttm ayaına yatarama dayanamaz yani
Atarsa ViLayet aTmazsaaaa CİNAYETTTTT
Sevgilim, ben seni çok ama çok özledim..
![]()
SuaT * BuRcu
canım derdi veren allah dermanıda verride benmki artık cok uzadı askerimde cok uzattı mesaj attı varsa bu sevgi uzerine soz bırak ben soylerim olmadı cano yazmısben nediyim simdi...