Konu Kapatılmıştır
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: başlık maşlık yok

Usta Asker kral_devre is on a distinguished road

Exclamation başlık maşlık yok

Ne oluyoir arkadaŞlarr herkez bana yÖnelİk bİ tavirr war benİm yorumum dÜŞÜncelerİm kİmseyİ entere etmezz madem kİ burayi aÇtiniz her tÜrlÜ eleŞtİrİyİ aÇik olacaksiniz kardeŞİmm bu kadar basİtt...helen İle kÜÇÜk bİ konu oldu olay bİttİ bİz kapattikk kapanmiŞ olayi neden kurcalayip aÇiyosunuiz kİ laf konuŞmak İÇİn konuŞmasin kİmse..bİzde asker sayiliriz 2 ay sora gİdİyoruzz...beĞenmesekk sİteyİ zaten durmazdim...
    MEHTAP GİBİ KIZIM OLACAĞINA,ŞAFAK GİBİ OĞLUM OLSUN!!!

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tamam sakin ol zaten sana sert bi tepki gösteren olmadı ve sadece yazdıgın yorumlara cvp attık ve ikincisi ALLAH sevdiklerine kavustursun biz askerleri uzmeyiz 2 ay sonra gidecek olsanda askersin sonucta

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

bizim üyeler böyle sahip çıkıyo işte sitelerine
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Kıdemli Asker By yabancı is on a distinguished road

Kardeşim relax kım tavır alıyosa sana karşı onla konuş gereksiz bir konu

KİLİT
    İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI

Akıl Yaşta deildir!Baştadır.

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bak Arkadaşım,
    Önceden Söylediklerim Hala Geçerli Kendi Kendine Triplere Giriyosun.
    Elbette Üye Olmuşsun Siteyi Beğenmişsin Ama Şunlarıda Bilmeni İsterim.
    1- Askerim Diyorsun , Demekki En Az 20 Yaşındasın Çocuk Gibi MEsajlar Atmayı Bırak.
    2- Şu Yazdığın Yazıya Bak Seni Yetiştiren Türkçe Öğretmenin Görse Emin Ol Senden Utanırdı.
    3- Burda Kimsenin Kendi Kendine Yaptığı Tripleri , En Ufak Sözden Yaptığı Alınganlıkları ÇEkme Durumunda Değilim.
    4- Bu Forum Kurulurken Hiç Kimseyi Forumdan Banlamayacağım Dedim, Beni Zorlama.