tamam sakin ol zaten sana sert bi tepki gösteren olmadı ve sadece yazdıgın yorumlara cvp attık ve ikincisi ALLAH sevdiklerine kavustursun biz askerleri uzmeyiz 2 ay sonra gidecek olsanda askersin sonucta
Ne oluyoir arkadaŞlarr herkez bana yÖnelİk bİ tavirr war benİm yorumum dÜŞÜncelerİm kİmseyİ entere etmezz madem kİ burayi aÇtiniz her tÜrlÜ eleŞtİrİyİ aÇik olacaksiniz kardeŞİmm bu kadar basİtt...helen İle kÜÇÜk bİ konu oldu olay bİttİ bİz kapattikk kapanmiŞ olayi neden kurcalayip aÇiyosunuiz kİ laf konuŞmak İÇİn konuŞmasin kİmse..bİzde asker sayiliriz 2 ay sora gİdİyoruzz...beĞenmesekk sİteyİ zaten durmazdim...
MEHTAP GİBİ KIZIM OLACAĞINA,ŞAFAK GİBİ OĞLUM OLSUN!!!
tamam sakin ol zaten sana sert bi tepki gösteren olmadı ve sadece yazdıgın yorumlara cvp attık ve ikincisi ALLAH sevdiklerine kavustursun biz askerleri uzmeyiz 2 ay sonra gidecek olsanda askersin sonucta
bizim üyeler böyle sahip çıkıyo işte sitelerine![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
Kardeşim relax kım tavır alıyosa sana karşı onla konuş gereksiz bir konu
KİLİT
İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI
Akıl Yaşta deildir!Baştadır.
Bak Arkadaşım,
Önceden Söylediklerim Hala Geçerli Kendi Kendine Triplere Giriyosun.
Elbette Üye Olmuşsun Siteyi Beğenmişsin Ama Şunlarıda Bilmeni İsterim.
1- Askerim Diyorsun , Demekki En Az 20 Yaşındasın Çocuk Gibi MEsajlar Atmayı Bırak.
2- Şu Yazdığın Yazıya Bak Seni Yetiştiren Türkçe Öğretmenin Görse Emin Ol Senden Utanırdı.
3- Burda Kimsenin Kendi Kendine Yaptığı Tripleri , En Ufak Sözden Yaptığı Alınganlıkları ÇEkme Durumunda Değilim.
4- Bu Forum Kurulurken Hiç Kimseyi Forumdan Banlamayacağım Dedim, Beni Zorlama.