öncelikle sitemize hosgeldin. maalesef bu konuda bir bilgim yok fakat sanmiyorum bi kez daha olunacagini. askerimle konustugumda bu konuyu ona sorup tekrardan cevap yazarim..
Öncelikle Hepinize iyi geceler..
ben 90/3 askere gideceğim Allah'ın izniyle
ama merak ettiğim konu şu
şimdi biz şubede muayane olduk şortumuz kalmıştı sadece birliğimize teslim olduğumuzda da aynı muayane mi olacak
sırf meraktan soruyorum o kadar dolaşmama rağmen hiç bir sitede cevap bulamadım![]()
öncelikle sitemize hosgeldin. maalesef bu konuda bir bilgim yok fakat sanmiyorum bi kez daha olunacagini. askerimle konustugumda bu konuyu ona sorup tekrardan cevap yazarim..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
malesef tekrar olabilme ihtimalin var çünkü benim askerim acemi birliğine teslim olduğunda tekrar muayane edilmişti..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
her yerde olmuyormuş galiba neyse artık gidince sorumun cevabını alırım elbet![]()
evet acemi birliğinde de muayene olunuyor aslında şubede oldugundan bir farkın yok koyun sürüsü gibi 400 - 500 kişiyi soyundurup sırasıyla hastalıkları sayıyorlar eğer saydıgından bir rahatsızlık varsa sağlık karnene işliyor eğer ciddi bir rahatsızlık sölersen eğitim yapamaz raporu alabilirsin![]()