+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acill yardım lütfen askere erken gitmek istiyorum

Acemi Asker Asil is on a distinguished road

Arrow Acill yardım lütfen askere erken gitmek istiyorum

SLM ARKADASLAR BEN 1988 DOGUMLU VE TECİLLİYİM ASKERLİĞİM GELDIGINDE OKUYORDUM SİMDİ OKULU BIRAKTIM VE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM BULUNDUGUM YER KASIMDA ASKER GÖTÜRÜYOR ASKERLİK SUBESİNE GİTTİM SORDUM EN ERKEN NE ZAMAN ERKEN GİDERİM DİYE BANA KASIMDA GİDERSİN DEDİLER AMA BEN DAHA ERKEN GİTMEK İSTİYORUM BUNUN İCİN BİR MAZERET DİLEKCESİ HAZIRLANIYORMUS BANA BİR ÖRNEK DİLEKCE YAZIP GÖNDERİRSENİZ VEYA NE GİBİ Bİ MAZERET YAZABİLİRİM KABUL EDİLMESİ İCİN BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM COK TESEKÜR EDERİM

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Ve Aleykum Selam hos geldin oncelikle benim bu konu hakkinda bir bilgim yok bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlar.
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.s
    Kardeşim Askerlik Şubesinde Hali Hazırda Bulunmaktadır O Dilekçelerden.
    Ordan Temin Edip Doldurabilirsin ve Dilekçeyi Verdiğin Tarihten İtibaren 1-2 Hafta İçinde Askere Alınırsın Ama Burda Dikkat Etmen Gereken Şey Askerde Asker Dönemlerinde Gitmeyip Devre Kaybı Olabilirsin.
    Benim Sana Tavsiyem KASIM ayında Askere Gitmendir.
    .