+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: lütfen cevap yazın

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation lütfen cevap yazın

arkadaşlar nasıl forum kurabilir bi bilginiz varmı bildiginiz duzgun sitede olabilir forum sayfası açabilecegim yardım edermisiniz....

Kıdemli Asker By yabancı is on a distinguished road

Site açmak çok kolay deigildir.Bunu i bilen birisinin yapması gerek,bilgin olması lazım.Bu bilgileri halk egitim vb yerlerde alabilirsin.

Ben ders almadan açıcam diyosan 2 şekilde açabilirsin.

1:beleş yani bi sitenin adını alarak ornek xxxxx.mynet.com

2:Parayla açabilirisin, com.org,.tr. vb
    İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI

Akıl Yaşta deildir!Baştadır.

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkur ederim

Acemi Asker EsqueL is on a distinguished road EsqueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaş'ında dediği gibi..

Vbulletin lisanslı bir yazılımdır bir süreliğine kaçak kullanabilirsin fakat birinin şikayet edilmesi üzerine forum kapatılır. Bunun için vb'den sonra sana ilk Smf'i tavsiye ederim veyahut Mybb tabanlı web sistemini. Bu konuda bir bilginiz yoksa Alan adı + Web hosting i sağladığınız taktirde size kurulumlarda ve grafiklerde yardımcı olabilirim.

ya bana basit yoldan açıkca anlatırmısınız rica etsem hiç bi bilgim yok siteyi kurmak tanıtmak felanher kohuda luttfen

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

bence vazgeç baya zor bi iş gibi gözüküyo
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Alıntı askernisanlısımerve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bana basit yoldan açıkca anlatırmısınız rica etsem hiç bi bilgim yok siteyi kurmak tanıtmak felanher kohuda luttfen
    Iyi bir webmaster bulman lazim vede guvenilir olucak o sana her seyi yapar ve siteyi eline teslim eder velakin bu paralidir tabiki webmaster tanidik degilse,

2. secenek bedava forum siteleri acabilecegin siteler mevcuttur google'de biraz arama yaparsan kesinklikle bulmakta zorlanmazsin.
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ

tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim yardımınız icin

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

YArdimin lafimi olur efendim, kafaniza takilan her turlu sorunlari bana ve diger yoneticilerimize sorabilirsiniz.
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ