+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şubede Yoklama Sırasında

Kıdemli Asker STRAFOR is on a distinguished road STRAFOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Şubede Yoklama Sırasında

şubede son muayene yoklaması sırasında verilen formu yanlış doldurmuş bizim arkadaş ve diyorki forumuı yanlış doldurmuş işte son üç yıl içinde hastayene yattınma sorusuna bu hayır demiş olsaki tam net hatırlayamıyormuş gözlük varmış ama ara sıra takıyormuş o göslük kullanmıyorum işaretlemiş daha önce ameliyat oldunuzmu sorusuna hayır demiş ama olmuş kendisi korkuyla merak ediyor bunlardan ceza alırmıyım dsiyor yani yanlış beyan vermekten diyor bu verdiğim bilgilerin duğruluğu araştırılıyormu diye soruyor ve doldurduğumuz forum dikkate alınıyormu bundan ceza alırmıyım diye soruyor arkadaşım yani bir sıkıntı olurmu sahte beyan vermekten filan ceza alırmıyım diye soruyor doldurdukları form daki bilgilerin doğrulukları araştırlıyormu yoksa sadece o form bir formalitemi diye soruyor
    Konu STRAFOR tarafından (09-06-2010 Saat 03:54 PM ) değiştirilmiştir.

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sanmıyorum böyle bişeyin olacağını ama neden yanlış dolduruyor bu güzel kardeşimiz. Ameliyet olup gözlük kullandığını acemi birliği katılış muayanernde söyler sıkıntı olmaz
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Kıdemli Asker STRAFOR is on a distinguished road STRAFOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya özürle söylüyorum manyak mıdır nedir komando olmak için öyle yazmış yani sıkıntı olmaz diyorsunuz öylemi

Ha birde acemi birliğinde filan söylemezsem diyor gözlük kullanıyorum ama ara sıra göslük ve ameliyat filan hiç bir şey söylemezsem diyor acemi birliğinde o zaman ne olur diyor .

ya birde benim bir sorum var muayene olur iken doldurduğumuz formlarda gitmek istediğin celb tarihini yazıyorsun ya ben şube nin celb döneminde deyil de ilk sırada 1 tertip yazdım ikincisine 2 üçüncüsüne 2 yazdım dördüncüsüne de 4 yazdım bu tercih lerim kabul edilirmi diye soracaktım çünkü 4 tertip götürüyor da bizleri bu sene ben 4 deyil de daha önce gitmek istiyorum cevaplarsanız çok memnun olurum saygılar

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Birinci sorunuzla ilgili şunu söyleyeyimki bende komando askeriyim arkadaşınız komando olurken rahatsızlıklarını kesinlikle söylesn yoksa fiziki olarak çok sıkıntı çeker komando müntaz askerden oluşur. Ikinci sorunuzla ilgili tek bildiğim şey sevk tarihiniz kayıtlı olduğunuz il ilçe o dönem kaç gönderiyorsa ona bağlıdır fakat tecil bozdurarak gitmiyor iseniz..
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

+ Konuya Cevap Yaz