Aynı eğitim birliğine gideceksin. Geçmiş olsun bu arada
Selam arkadaşlar, ben Ağustos celbi ile 13 eylülde asker olacaktım eğitim birliğimde belli olmuştu fakat ayağımı sakatladım ve askerlik şubesine gittiğimde sülüsümü vermeden sevk sırasında rahatsızlık diyerek gata ya sevk ettiler ordan 1 hafta sonra rapor çıktı ve bir dönem sevk ertelemesi uygundur dendi. o yazıyı şubeye götürdüm ve kasımda asker olacağım söylendi. Sormak istediğim kasımda aynı eğitim birliğinemi gidicem yoksa yerim değişecekmi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Aynı eğitim birliğine gideceksin. Geçmiş olsun bu arada
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Çok sağol kardeş. ya bişey daha sorucam bilgin varsa ağustos celbi 2. grup erleri 14/15 Ekim'de alıyolar benim alçım ozamana kadar çıkmış olacak askerlik şubesindeki memura sordum gidemezsin dedi ama pek emin konuşmadı bi an önce gitmek istiyorum ekim'de gitmek gibi bi şansım olabilirmi acaba
Kesin olmamakla birlikte söylüyorum.Gidemezsn senin sevk tarihini bi sonraki celpe atmışlar çünkü
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN