benim aşkımda tecilliydi tecilini bozdurduğu hafta 89/4 lerle birlikte gitti.. fakat benim aşkım üni okumadı,, lise mezunu tecil bozururken bunun bi farkı oluyor mu bilmiyorum..
Arkadaşlar ben bugün tecilimi bozdurup askere gidecem MYO Mezunuyum bana önerileriniz neler sizlerden gelen cevapları umutla beklıyorum subatta gitme ihtimalim var mi ?
benim aşkımda tecilliydi tecilini bozdurduğu hafta 89/4 lerle birlikte gitti.. fakat benim aşkım üni okumadı,, lise mezunu tecil bozururken bunun bi farkı oluyor mu bilmiyorum..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
bugün tecilimi bozdurdum Esra beni ne gibi zorluklar bekler bilmiyorum MYO Endüstriyel Elektronik Mezunuyum Askerıyenın Listesinde Eletronik Teknikeri olarak geçiyor acaba bunun bana bir yararı olurmu bugün kagıdı aldım üzerinde er yazıyor birde çavuş olma durumumuz varmış bilgisi olan arkadaşlar burdan yazarsa sevinirim.Benim suanda şubatta gidemicegimi söyledi askerlik şubesi bende bana verdikleri dilekçe kagıdına Mayıs 2010 celp döneminde Askere gitmek istiyorum yazdım.İnşallah mayısta alirlar beni bu konularda yardımcı olacak olan arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
askeriyenin ihtiyacına bağlı meslekçide olabilirsin ki genellikle tavsiye etmiyorlar söyleyenler bnm aşkımda end.elok mezunu ama muhabere olarak kaldı ayrıca çavuş oldu bu konuda da söyleyebileceğim şey her konuda iyi olman şart atışların derslerin spor en önemlisi gerçek ve herşeye saygılı atılgan olman...
Yüreğim benim tüm kalbimle yanındayım ruhum...
Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm
İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın
Bilsen neler anlattı bana, sessizce
Bir sevgiyle derinleşen bakışların.
Ötelerde, uzakta benimle vardın
Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın.
Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek
Bir ceylan gibi kollarıma atıldın
Özlemli dudaklarınla yangın yangın
Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta
Her zamankinden daha çok bana yakın
Gelecek o mutlu günleri anlattın
bende myo mezunuyum tecıllı gıttım benı hemen almadılarher neyse benım sulustedede yazan suydu elektrık teknıkerı ama usta bırlıgınde topcu yaptılar. mesela bızım alaya 4 tane yarbay gelmıstı bızım sivilde ne ıs yaptıgımızı vs vs konusmamıza durusumuza her seyımıze baktı ama ben kendı gordugumu soluyem elektrıkcı olupta hızmet topcu söför garson olan cok gordum sevdıgın meslegı yapman ugruna acık goz olursan rahat edersın kardesım cavusluga gelınce acemı bırlıgınde bellı olur her sey hadı hayırlısı olsun senın ıcın bend ebole sorular sorardım ama emın ol stres baslayınca bıtıyor.
Simdi Ersin Diyorsunuz Gün Gelecek Ersin Bey Diyeceksınız Bugun 460 Diyorum Gün Gelecek Safak Doğan Günes Derim