slm hg hayırlı tezkereler...
1)sana uygulayacakları olay hakkında bilgim yok
2)eğitimler intikaller dolayısıyla namaz vakitlerini kaçırabilirsin tam vaktinde kılman zor olabilir...
selam abılerım kardeslerım..
subat 21 de askerım ınsallah sızlere 2 sorum olcak.
1. sureklı anı hareketlerde sol omzumda cıkmalar oluyor ama 30 40 sanıye sonra kendılıgınden takılıyor ama takıldıkdan sonra 5 6 dk sıddetlı agrı oluyor bu durumdan dolayı askerde bana uygulayacaklar olay nedır.
2. ELHAMDULILLAH namazımdayım bırakmayada nıyetım yok. askerde namazımı kılabılırmıyım..
sımdıden sagolun..
slm hg hayırlı tezkereler...
1)sana uygulayacakları olay hakkında bilgim yok
2)eğitimler intikaller dolayısıyla namaz vakitlerini kaçırabilirsin tam vaktinde kılman zor olabilir...
bi bilgim yok kardeş ama arkadaşında dediği gibi namaz vakitlerini kaçırabilirsin.. şimdiden hayırlı tezkereler..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
1.Sanırım sana şınav,barfiks gibi hareketleri yaptırmayacaklar.Bu konuda bilgim yok ama büyük ihtimalle böyle olur.Kontrolde söylersen gerekeni kesinlikle yapacaklardır.
2.Namazını zamanında kılman imkansız gibi eğitimlerden dolayı kaçırman büyük bir olası...
Yüreğim benim tüm kalbimle yanındayım ruhum...
Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm
İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın
Bilsen neler anlattı bana, sessizce
Bir sevgiyle derinleşen bakışların.
Ötelerde, uzakta benimle vardın
Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın.
Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek
Bir ceylan gibi kollarıma atıldın
Özlemli dudaklarınla yangın yangın
Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta
Her zamankinden daha çok bana yakın
Gelecek o mutlu günleri anlattın
1.sorudakı sorununu saglık raporu alırken belırtırsen senı agır egıtımlerden muaf edeceklerdır.
ѕєηιη тєηιη вєηιм нυzυя уєяιм ; ѕєηιη кσкυη вєηιм ηєƒєѕ αℓмα ѕєвєвιм
katılıyorumm..