Oncelikle merhabalar hos geldiniz aramiza. Sorunuza gelince belki bu konu hakkinda bilgisi olan bir arkadasimiz size yardimci olabilir.
Guzel vakit gecirmeniz dilegiyle..
Abim askere gideli daha 1 gün oluyo.6. jandardarma komutanlığı Manisa-Kırkağaç'a gitti...
Ve size birşey sormak istiyorum;
Abim askere gitmeden önce komutan abime çalıştığın yerlerden bonservis getir demiş abimde 3-4 tane buldu ve götürdü,ama komutan abimin fiziğini falan iyi bulduğu için Manisa kırkağaç'a yollamış komando olarak.Ve manisa kırkağaçı bitirenlerin %95'i doğuya gidiyormuş...
Abimin işine bu bonservisler yarıyacakmı meslekçi olarak ? Yani acemi birliğini bitirince herhangibir yere meslekçi olarak gidebilirmi ?
Tekrardan merhabalar...Gelir gelmez kafanızı ütüledim...![]()
Oncelikle merhabalar hos geldiniz aramiza. Sorunuza gelince belki bu konu hakkinda bilgisi olan bir arkadasimiz size yardimci olabilir.
Guzel vakit gecirmeniz dilegiyle..
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
eski erkek arkadaşımda ordaydı şimdi erzurum da:S:S eğitimleri biraz ağır manisa nın sonuçta komando yetiştiriyo![]()
ama bonservisle ilgili hiç bi fikrim yok :S:S