+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 89/3 Kral Devlerim Nasil Gidiyor :P

Acemi Asker HerDaim is on a distinguished road

Unhappy 89/3 Kral Devlerim Nasil Gidiyor :P

Devlerelerim Sizi Seviyorum Az Kaldi Safak Atarsa : 204 hadi bakalim nerdeyse bitirdik eninde sonunda bitecek bu cileden kurtulucaz az kaldi sabredin devlerimizden cok sehit oldu allah rahmet eylesin nur icinde yatsinlar insalllah bir kayip daha vermiyecez sirnak da gorev yapmakdayim

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayırlı teskereler kardeş hoşgeldin aramıza....

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

hayırlı teskerler hosgeldin aramıza..

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı HerDaim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlerelerim Sizi Seviyorum Az Kaldi Safak Atarsa : 204 hadi bakalim nerdeyse bitirdik eninde sonunda bitecek bu cileden kurtulucaz az kaldi sabredin devlerimizden cok sehit oldu allah rahmet eylesin nur icinde yatsinlar insalllah bir kayip daha vermiyecez sirnak da gorev yapmakdayim
    hayırlı tezkereler...
    biri var solumda / soluğumda...

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

hosgeldınn cabuk geceerr ınsallah hayırlı teskerelerrr

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayırlı tezkereler.............
    SENİ BEKLİYORUM ASKERİM DÖN NE OLUR(ALLAH'IM SANA EMANET)
    <<<<<<<<<<UĞUR>>>>>>>>>

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Hayirli teskereler..
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ