Konu Kapatılmıştır
Sayfa 5 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 3 4 5 6 7 15 ... SonuncuSonuncu
Toplam 281 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yeni arkadaslar tanısalım gelin buraya

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

ilk günler çok zordur ama zamanla kabulleniyosun bnde geçmez diodum ama 120 günü geride bıraktık karamsar olursan geçmezz
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89/2 tertip 237 şafak geçmez derken geçiyor arkadaslar daha 460 ı bozmayanlar var bide onları düşünün....

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı helen_1208 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk günler çok zordur ama zamanla kabulleniyosun bnde geçmez diodum ama 120 günü geride bıraktık karamsar olursan geçmezz
    bana hic gecmiyecekmis gibi geliyor. bütün aile bir oldular beni eglendirmeye calisiyorlar. yüz ifademi gören yanimdan kaciyor su günler ah bi gecseler..

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı m-n-2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana hic gecmiyecekmis gibi geliyor. bütün aile bir oldular beni eglendirmeye calisiyorlar. yüz ifademi gören yanimdan kaciyor su günler ah bi gecseler..
    Sıkma Canını Elbette Bitecek.
    .

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı CenGaveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkma Canını Elbette Bitecek.
    insallah cok cabuk gecer.. baska bi istegim yok sadece günlerin hemen bitmesini istiyorum..

Usta Asker Cesur is on a distinguished road

Keske bende zamanin da gitseydim böyle safak korkusu olmasaydi.

Benim daha bozulmamis 460 var, korkutmayin beni arkadaslar. ) Eheh

seni korkutmayi istemeriz ama valla gecmiyor zmn ya. askim gideli bugün 5 gün oluyor ama birde bana sorun bu 5 günün nasil gectigini..

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sayılı Gün Bitecek Nasıl Olsa Kafanıza Fazla Takmayın.
    Bizde Geçtik O Yollardan Hemde Ben Askere Giderken Evliydim Ve Eşim Hamileydi, Siz Düşünün Gerisini.
    .

112
    112 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Tezkereci Asker 112 is on a distinguished road 112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Red face

Alıntı CenGaveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayılı Gün Bitecek Nasıl Olsa Kafanıza Fazla Takmayın.
    Bizde Geçtik O Yollardan Hemde Ben Askere Giderken Evliydim Ve Eşim Hamileydi, Siz Düşünün Gerisini.
    CENGAVER KARDES SEN EN AGIR SAFHADA YASAMISSIN HAKKETEN...
    кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт

Acemi Asker sevdiğim is on a distinguished road

207 gün oldu askerim gideli izinli şafağımız 253..geçti ama bana bugun geçmiyor saat kaç oldu hala aramadı hiç böyle olmazdı moralim bozuk çunku bide tartışmıştık