Saol Helen Sendende Ancak Böyle Bi Yorum Beklenirdi![]()
ya bakma sen bzmknnde vermiyo aslında ama raporlarını vermediği için komando oldu verse olamazdı![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
Saol Helen Sendende Ancak Böyle Bi Yorum Beklenirdi![]()
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
ukala
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] İzleyin Erzurum Dağlarında Eğitimdeyken Çektiğimiz Komando Ant Marşı Hangisi Ben Olduğumu Söylemicem Ama Deşifre Olurumİzleyin
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Atarsa 245 Dediğim Şu Saatlerde Tekrardan Selamlıyorum Hepinizi![]()
Atarsa 210İzine Gidiyorum 24 Gün Komuflaj'sız bir hayat
![]()
maşallahh...
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
İzin Bitti.. Şafak : 188
şafagın sıfırladıgı zamanları gorucez ıns hadı bıtır gıt gel de al teskerenı dualarımız sızlerleee