HOşGeldin Askerim![]()
Merhaba;
Yemin Törenimizide Yaptık Kaldı 14 Ay
uzun uzun yazmayacağım yorgunum siz yorum yazarsınız artık![]()
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
Komando Muhayneleri Oldu Adına Nasıl Komando Muhayneleri Diyolarlarsa Tabi,300 Tane Adamı Topluyorlar Gözleri BozuK Olan Kırık Çıkık Geçiren Ameliyat Olan Façası Olan Varsa Çıksın Diyolar Bu Kadar
Zaten 10 Tane Gözü Bozuk Varsa Komando Olurum Doğuya Tehlikeye Giderim Korkusuyla 50 Kişi Çıkıyo
Olsun İçinde Komando Olma Aşkı Olmayan S... Gitsin Zaten Komando Olmak Onurdur Herkezin Eşi Arkadaşı Ve En Önemlisi HER GÜZELİN SEVDİĞİ KOMANDO Olamaz
Fatih Abi Halil abi By Yabancı Yokluğumu Aratmadığınız İçin Allah Razı Olsun Sizlerdende ve diğer arkadaşlarımdanda
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız![]()
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
Acemİlİkte bİttİ sayilir komandolar gİder dadaŞlar İyari erzuruma. Bu arada komando tİm ÇavuŞuyuz ehe ehe![]()
Yakisir komandoluk sana, hayirli(si) olsun.
iڪےT∂ηßﺙℓ
bırakın olmak istemeyn olmasın komando her ananın oglu asker olur ama her kızın sevdigi komando olamaz arkadaslar komando olan arkadaşlarımızıda yürekliliklerinden dolayı tebrik ederim ALLAH a emanet olun.....
Bi Komando Olamadım Askerde
Paraşütçü Komando Gittim Piyade GeldimKısmet İŞte Herkes Komando Olamıyor, Herkesin Sağlığı El Vermiyor Komando Olmaya.