+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: S.a cumleten :)))

Bayan Moderatör Sewdigim Asker is on a distinguished road

Standart S.a cumleten :)))

S.a bende araniza yeni geldim ins hersey ile guzel olur sitenizi cok beyendim bi ugrayim dedim ama ugramayla kalmadim kalici olcam sanki ))

Kıdemli Asker sercansum is on a distinguished road sercansum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

a.s canım hoşgeldin buyur tabi bu site bağımlılık yapar umarım güzel vakit geçirirsin..;;
    ___SerCansu__
    ___ANKARA______
    Seni Beklemekten Hiç Bıkmayacağım...

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhaba hoşgeldin daha önceden tanıyormuydun sitemizi gelir gelmez paylaşımların bizi mutlu etmiştir emeğine sağlık
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Bayan Moderatör Sewdigim Asker is on a distinguished road

Standart h.b tskederim

h.b tskederim hayir daha onceden hic gelmemistim bu ikinci kayit olusum ilk geldigimde kayit olmustum sifremi unutunca sewdigim asker ismiyle birtane daha aldim ve bunla aranizda durmayi dusunuyorum siirleri seviyorum bole bi sitedede paylasmamak olmaz diye dusundum sizinde okumanizi isterim diye iste siirler ekledim ) ekliyecegimde

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hosgeldin hayatim aramiza, valla bizim sitemiz bagimlilik yapar. öyle bir özelligimiz vardir
    herzmn seni sitemizde görmek isteriz.
    bu arada benim adim nazli, tanistigimiza memnun olsum..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Kıdemli Asker STRAFOR is on a distinguished road STRAFOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hoşgeldiniz aramıza evet adminime katılıyorum bizim sitemiz bağımlılık yapar inş hep birlikle hayırlı forumlkaqr geçirmek ümidi ile aramıza hoşgeldiz şerefler verdiniz

Kıdemli Asker melis is on a distinguished road
    Nereden
    muğla

eveeet
    bende yeni
    katıldım aranıza.....