öncelikle h.geldin aramiza gunler hizli geciyo yeni bi 365 gune girdik ins askerine yakin zamanda kavusursun... gelelim bananisanli gibi birsey sayilirim nisanim seneye olcak sevdigim hakkaride askerligini yapiyodu suanda izinde ameliyat oldu ve hava degisimi verdiler 3 ay yani 3 ay benimle ben ozlemek sevmek nedir bilmiyorum benim sevgim anlatilmaz onu okadar seviyorumki sevgime bile sevmek demiyorum artik ama 1 gun gormeyim konusmayim sanki dunyam durmus gibi oluyo insan sevdiginin kiymetini uzakta olunca anliyo bende benim sevdigimin kiymetini varligini askere gidince daha iyi anladim..safak saymayi biraktim safak saya saya ben safak oldum
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Ben merve
91/2 Böyle işte..
nisanli gibi birsey sayilirim nisanim seneye olcak sevdigim hakkaride askerligini yapiyodu suanda izinde ameliyat oldu ve hava degisimi verdiler 3 ay yani 3 ay benimle ben ozlemek sevmek nedir bilmiyorum benim sevgim anlatilmaz onu okadar seviyorumki sevgime bile sevmek demiyorum artik ama 1 gun gormeyim konusmayim sanki dunyam durmus gibi oluyo insan sevdiginin kiymetini uzakta olunca anliyo bende benim sevdigimin kiymetini varligini askere gidince daha iyi anladim..safak saymayi biraktim safak saya saya ben safak oldum