+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merabaaa :) Hayatımı anlatıcam sizee :D

Usta Asker merveoguzhann is on a distinguished road merveoguzhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Merabaaa :) Hayatımı anlatıcam sizee :D

Merabalar Ben merve Askerimle Sözlüyüz 5 Yıldır birlikteyiz 13 yasımda tanıstım Askerimle DK yani Devre kaybı 2 ay Geç gitti Askere mayısın 21inde Hazırken aradı Ve seninki temmuzun 6sında Dediler . 5 Aydır Asker 2 hafta önce ameliyat Olup Geldi 1 Ay yanımdaydı ama Gitti Sanki yıllar geçmiş gibi özledim Ve siteyide İsimli şafak kagıdı ararken buldum Suanda kars Merkezde Gelmesine 10 ay var :S Şafak Atarsa 255 91/2 Böyle işte.. Sizde anlatın Tanısalım Yanlız Kalmayalım

Gururumsun Askerimm 91 / 2

Bayan Moderatör Sewdigim Asker is on a distinguished road

öncelikle h.geldin aramiza gunler hizli geciyo yeni bi 365 gune girdik ins askerine yakin zamanda kavusursun... gelelim bana nisanli gibi birsey sayilirim nisanim seneye olcak sevdigim hakkaride askerligini yapiyodu suanda izinde ameliyat oldu ve hava degisimi verdiler 3 ay yani 3 ay benimle ben ozlemek sevmek nedir bilmiyorum benim sevgim anlatilmaz onu okadar seviyorumki sevgime bile sevmek demiyorum artik ama 1 gun gormeyim konusmayim sanki dunyam durmus gibi oluyo insan sevdiginin kiymetini uzakta olunca anliyo bende benim sevdigimin kiymetini varligini askere gidince daha iyi anladim..safak saymayi biraktim safak saya saya ben safak oldum

Usta Asker merveoguzhann is on a distinguished road merveoguzhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Keske Bizimkide Öyle 3 ay olsaydı Yaa :/ aynı Düşüncelerdeyiz Senle bende 1 gün görmesem dünyam kararmıs Gibi oluyoo :/

Bayan Moderatör Sewdigim Asker is on a distinguished road

hava degisimini durumuna gore veriyolar bizimkide ilk bas 1 ay felandi sonra tekrardan gidince 3 aya cikardilar iste ama dedigin gibi keske sizinkide 3 ay olsaydi can sagligi olsun ben benimki burda diye bazen bi gitseydi dedigim bile oldu tabi icten demiyom bakma..insani anlayan tek kisi yar olurmus benim sevdigim yarimde canim olanca onsuz olmayacani anladim belkide dunyamiz o yuzden karariyo

Bayan Moderatör kubra-huseyin is on a distinguished road kubra-huseyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hüseyin'in Kalbi..

MErhabaaaa Bende 17 yaşındayım aşk'erimi 14 yaşında tanıdım 3 yıldır birlkteyiz 91/4 üz şafağımız 326 mehtabımız 96 Lise 3 e gidiyorum askerim hatay'da Ben yalovada yaşıyorum Memnun olduumm
    Ben gönLümün Prensini buldum .. Yesiller icinde askere biLe yolladımm (:

~ 91/4 Hatay / Antakya ~

Kübra & Hüseyin
    3o.o6.2oo9 'dan Sonsuza .*

Eee nasıl tanıstınız Bakem

+ Konuya Cevap Yaz