Mrb h.geldin aramiza ALLAH yar ve yardimciniz olsun gonlunuze gore askerine yerler nasip etsin bizimle burda olma istegine cok sevindim tekrardan h.geldin aramiza guzel paylasimlar![]()
slm ben hatice5 yıllık sözlüm askere gıdecek subatta
tek basıma atlatabılecegım bı durum degıl.siteyı ınceledım cok hosuma gttı belkı paylaşa paylaşa gecırırım sızlerle
![]()
Konu Iı AsKeR YaRi ıI tarafından (01-09-2012 Saat 10:30 AM ) değiştirilmiştir.
ŞUBATTA ASKERSİN YARİM..
460 GÜN VATAN İÇİN GERİSİ BİZİMM İÇİN..
Mrb h.geldin aramiza ALLAH yar ve yardimciniz olsun gonlunuze gore askerine yerler nasip etsin bizimle burda olma istegine cok sevindim tekrardan h.geldin aramiza guzel paylasimlar![]()
tsskkur ederım hoş bulduk![]()
ŞUBATTA ASKERSİN YARİM..
460 GÜN VATAN İÇİN GERİSİ BİZİMM İÇİN..
hoşgeldin aramıza ALLAH yar ve yardımcınız olsunn. Umarım iyi vakit gecirirsinn![]()
Tek GeRçeĞim Canım AskeRimm
91/1
DİYARBAKIR
Bir insan 460 gün boyunca gelemeyeceğini bile bile GEL ARTIK diyorsa,
Asker bekliyordur...
460 VATAN İÇİN GERİSİ ''bizim'' İÇİN ♥
merhaba satice bacım hoşgeldin aramıza umarızki sağsalim bitirir döner tek temennimiz bu forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle![]()
Şafak: DOĞDU GÜNEŞ 15.11.2011 darısı başınıza
![]()
Galatasaray SK
90/2 DK
Cezaevi karakol komutanlığı
Cezaevi koruma manga komutanı & 81mm Klasik havan manga komutanı Jandarma Onb.
Nurhak ÇELİK
ERZİNCAN
hoşgeldin aramıza bak benden sana bi motive olsun bu siteye geldiğimde 460 dı şimdi 79 sayıyorum tatlım ALLAH yardımcımız oluyor merak etme .. destek çıkın birbirinize gerisi boş ...![]()
___SerCansu_____ANKARA______Seni Beklemekten Hiç Bıkmayacağım...
vayyyyyyy safaga bak yaa iste safak dedigin 79lara dusmek demektir bi biz dusemedik![]()
Anladım! Yar'la Bir Olmayınca Yer'le Bir Oluyormuş İnsan
[sıze=4]sevginin büyüklüğü her şeyin üstesinde geliyor... 79 da olur 19 da olur tatlım[/sıze]
___SerCansu_____ANKARA______Seni Beklemekten Hiç Bıkmayacağım...
oyle gulum sevgi buyuk ama sevginin degerini bilen dahada buyuk aslinda
Anladım! Yar'la Bir Olmayınca Yer'le Bir Oluyormuş İnsan