demi kardeşim gelmediler gitti![]()
demi kardeşim gelmediler gitti![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
evettt uc ust devre olduuu okdr mutluyumkı askım sadece devrıyelere cıkıyorr![]()
90/2 manisa kırkağaç jandarma komando aslında 89 doğumluyum ama okulum yüzünden 90/2 olarak sizlerin arasına katılacağım şimdiden allah kurtarsın hayırlı teskereler
Konu avcı tarafından (05-20-2010 Saat 02:29 PM ) değiştirilmiştir.
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
90/2 ler ne zaman teslim olmaya başlıyor.. biz 89/4ler olarak ne zaman ara devre oluyoruz arkadaşlar![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
yasasınn askerımm nobetlerden cekıldıı hıcbırsey yapmıyor gorevı dısındaa nasıl mutluyum bılemezsın bazen sılahlık nobetı oluyor bazen devra ama su bı haftadır nobetlerden dustuuu nerden nereye yaaaa daha dun 450 dıyordum![]()
veee sonn 54 gün aşkım hakkari çukurca da 90 2 gitti biletleri gitti az kaldı askım az bitiyor ALLAH ın izniyle
SENİ BEKLİYORUM ASKERİM DÖN NE OLUR(ALLAH'IM SANA EMANET)
<<<<<<<<<<UĞUR>>>>>>>>>