+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 14 Toplam 15 Sayfadan BirinciBirinci ... 4 12 13 14 15 SonuncuSonuncu
Toplam 142 adet sonuctan sayfa basi 131 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 90/1 Tertipler

Acemi Asker Cuando Volveras is on a distinguished road Cuando Volveras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaw artık gelinde kurtulak şu alt devre hezimetinden

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

demi kardeşim gelmediler gitti

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

evettt uc ust devre olduuu okdr mutluyumkı askım sadece devrıyelere cıkıyorr

Acemi Asker avcı is on a distinguished road

90/2 manisa kırkağaç jandarma komando aslında 89 doğumluyum ama okulum yüzünden 90/2 olarak sizlerin arasına katılacağım şimdiden allah kurtarsın hayırlı teskereler
    Konu avcı tarafından (05-20-2010 Saat 03:29 PM ) değiştirilmiştir.

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı avcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90/2 manisa kırkağaç jandarma komando
    hayırlı olsun arkadasım..

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90/2 manisa kırkağaç jandarma komando aslında 89 doğumluyum ama okulum yüzünden 90/2 olarak sizlerin arasına katılacağım şimdiden allah kurtarsın hayırlı teskereler
    aramiza hosgeldin..
    simdiden hayirli tezkereler sanada..

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

hosgeldin aramıza hayırlı teskereler simdiden...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90/2 ler ne zaman teslim olmaya başlıyor.. biz 89/4ler olarak ne zaman ara devre oluyoruz arkadaşlar
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

yasasınn askerımm nobetlerden cekıldıı hıcbırsey yapmıyor gorevı dısındaa nasıl mutluyum bılemezsın bazen sılahlık nobetı oluyor bazen devra ama su bı haftadır nobetlerden dustuuu nerden nereye yaaaa daha dun 450 dıyordum

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

veee sonn 54 gün aşkım hakkari çukurca da 90 2 gitti biletleri gitti az kaldı askım az bitiyor ALLAH ın izniyle
    SENİ BEKLİYORUM ASKERİM DÖN NE OLUR(ALLAH'IM SANA EMANET)
    <<<<<<<<<<UĞUR>>>>>>>>>